KL's Ledertræf 2018
Arrangement

KL's Ledertræf 2018

Dato: Mandag 29. oktober 2018 kl. 08:30 - kl. 15:30

KL's Ledertræf finder sted mandag den 29. oktober 2018 i ODEON Odense og har i år temaet: Mod til ledelse.

KL's Ledertræf er årets vigtigste ledelseskonference for dig, som er direktør, chef eller leder i en kommune. KL sætter i år fokus på mod, personligt lederskab, fokus på borgerne og sammenhæng i kommunen.

På konferencen vil du bl.a. møde nogle af de ledere, for hvem mod udgør en særlig del af deres personlige ledelsesgrundlag. Du vil også høre om den nyeste forskning på feltet. Gennem hele dagen får du rig mulighed for at diskutere ledelse og netværke med andre direktører, chefer og ledere fra kommuner i hele landet.

Programmet byder bl.a. på:

  • Oplæg og workshops med blandt andre medlem af regeringens Ledelseskommission, Alfred Josefsen, om det personlige ledelsesgrundlag.
  • Et panel af topledere og ledelsestænkere, som diskuterer mod til ledelse.
  • Sessioner om forskellige ledelsestemaer bl.a. om sammenhæng i ledelseskæden, ledelse med borgeren som ekspert, datainformeret ledelse, at turde udfordre fagligt, reformledelse, digital ledelse og teamledelse. Hør også kongelig ceremonimester, oberst Kim Kristensen om at lede ved at gå forrest.
Tid og sted: 
Mandag den 29. oktober 2018.

Odeon Kongres- og Kulturhus
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C

Læs mere om konferencen her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

, ,
Håndbog til dig, der vil skabe nye resultater i den offentlige sektor. Her øser praktikere, ledere og forskere ud af deres viden om samarbejde om offentlig innovation..
Udkommer Onsdag 10. oktober 2018

Performance Pipeline-metoden hjælper ledere på alle ledelsesniveauer med at opnå succes i et komplekst organisatorisk miljø.
Udkommer Tirsdag 23. oktober 2018

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Mandag 31. december 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Mandag 31. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.