Konference om børn der ikke vil i skole
Arrangement

Konference om børn der ikke vil i skole

Dato: Tirsdag 5. marts 2019 kl. 09:00 - kl. 15:45

​Alle kender problemet – et barn vil ikke i skole, flere børn vil ikke i skole. Forældre, lærere, bedsteforældre. Hvad er der på færde? Er det bare mit barn som har et problem? Hvad er det også for en skole der er tilbuddet til mit barn? Er det fordi de satser så meget på det faglige? Kunne de ikke lave tilbuddet lidt om, så også mit barn syntes det var fedt at komme i skole? – Hvad er der egentligt på færde?

Kom og hør om
​På konferencen får du indblik i den nyeste viden, praksis og forskning om arbejdet med gruppen af børn ”der ikke vil i skole”.

  • Du bliver inspireret til at se problemstillingen i et nyt lys
  • Du får ideer og inspiration til at udvikle din egen pædagogiske praksis
  • Du får mulighed for at drøfte problemerne omkring gruppen af børn, der ikke vil i skole,  med kolleger, såvel som med eksperterne
  • Du får kendskab til forskellige udviklingsprojekter, der  viser gode resultate

Konferencen er for dig, der i det daglige arbejde møder børn, der ”ikke vil i skole”. Du arbejder som lærer, pædagog, skoleleder, PPR medarbejder, AKT lærer etc. og du er optaget af at skabe det gode skoleliv for alle børn i skolen. 

Måske er du knyttet til et specialskoletilbud, hvor du tydeligt oplever at skulle yde en særlig indsats omkring gruppen af børn, der ”ikke vil i skole”. Eller du er måske tilknyttet en almindelig folkeskole og er nysgerrig efter at vide mere om hvordan du i skolens hverdag tackler problemstillingerne i mødet med denne gruppe børn og deres forældre.

Oplægsholdere
Jan Sejersdahl Kirkegaard, Aarhus Kommune. Jørn Nielsen, Metalog. Mikael Thastum, Aarhus Universitet og ’Back2School’. Steffen KaspersenConnie Søe HenriksenKaren Thastum og Jørgen Lyhne, VIA.

Praktisk information 
Arrangementet finder sted tirsdag d. 5. marts kl. 09:00 - 15:45. 
VIA
Campus Aarhus N
Hedeager 2
8200 Aarhus N

Pris og tilmelding 
Det koser 1350 kr. + moms at deltage i arrangementet. 
Tilmeldingsfristen er 08.02.2019. 

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Studiegrupper er en udbredt arbejds- og organiseringsform på mange uddannelser. Denne bog ruster de studerende til at facilitere samarbejde og møder.
Udkommer Onsdag 27. marts 2019

, ,
2. udgave er opdateret med den nyeste forskning samt et helt omskrevet strategikapitel med David Cooperrider, ophavsmanden til AI, som medforfatter.
Udkommer Torsdag 4. april 2019

Denne 3. udgave af Esben Hougaards store oversigtsværk om psykoterapi er gennemgribende revideret og videnskabeligt opdateret med den nyeste forskning.
Udkommer Mandag 8. april 2019

, , , ,
Anden del af Psyke & Logos temanummer om sorgens psykologi indeholder empiriske og kliniske perspektiver på sorgens psykologi. Udkommer medio april.
Udkommer Mandag 15. april 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.