Konference om Low Arousal principper og praksis v. Psykolog Bo Hejlskov Elvén
Arrangement

Konference om Low Arousal principper og praksis v. Psykolog Bo Hejlskov Elvén

Dato: Torsdag 25. april 2019 kl. 09:00 - kl. 15:30

Storebæltskolen inviterer til konference med den kendte dansk/svenske psykolog Bo Hejlskov Elvén torsdag den 25. april 2019. Konferencens hovedfokus er at professionalisere det pædagogiske arbejde med elever i konfliktsituationer.

Konferencen præsenterer en forskningsbaseret Low Arousal tilgang til arbejdet med kravtilpasning, konflikthåndtering og fysisk vold, bygget på en række centrale principper.  

Teorien bag bliver præsenteret levende og engageret af Bo Hejlskov Elvén gennem første del af dagen. Efterfølgende bliver der knyttet praksiseksempler, samt konkrete og enkle metoder til, så der bliver konkrete redskaber, at gå hjem med.

Målgrupper
Da professionaliseringen af konfliktarbejdet er et tema, der kan appellere til hele den pædagogiske sektor, kan målgruppen siges at være meget bred. Konferencen har hovedfokus på specialskoler, men de 17 principper dækker hele det pædagogiske felt, så pædagoger, ledere og konsulenter i daginstitutioner kan ligeledes profitere af at deltage.

De deltagende lærere, pædagoger, konsulenter, psykologer, vejledere, ledere og forvaltningsfolk kan glæde sig til at blive inspireret til nye metoder og handlinger på denne forskningsbaserede dag med en udsøgt oplægsholder!                                    

Konflikter, vold og selvskadende adfærd er ret almindeligt forekommende i hele det pædagogiske felt. Konferencen tilbyder teori og metoder til adfærdshåndtering og forebyggelse af konflikter, som har vist sig, at have god effekt. Metoderne bygger på neuropsykologi og affektteori og tager udgangspunkt i de professionelles måde, at møde barnet eller børnene på.

Praktisk information 
Arrangementet finder sted torsdag d. 25. april 2019 kl. 09:00 - 15:30
Storebæltskolen
Storebælts Erhvervspark 1
4220 Korsør 

Pris og tilmelding 
Det koster 1.295 kr. pr. deltager for hele arrangementet.

Læs hele programmet og tilmeld dig her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Med udgangspunkt i konkrete, genkendelige dilemmaer og udfordringer fra hverdagens konsulentpraksis tilbyder denne bog praktiske greb, metoder og inspiration.
Udkommer Fredag 13. december 2019

,
Nyt digitalt prøvemateriale på vej. ST-prøven udkommer foråret 2020, men med mulighed for prøveadgang fra december 2019.
Udkommer

, , , , , , , , , , , , , , ,
Tema: Dialogisk undervisning og pædagogisk praksis
Udkommer Mandag 16. december 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.