Masterclass: Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching
Arrangement

Masterclass: Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching

Dato: Fredag 22. september 2017 kl. 10:00 - Tirsdag 9. januar 2018 kl. 18:00

At bidrage til eksistentiel robusthed gennem opbyggelige samtaler.

Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching er et masterclassforløb, som dykker ned i, hvordan du som ansvarlig dialogholder kan medvirke opbyggeligt i tilblivelsen af eksistentiel robusthed hos de dialogpartnere, som du er i kontakt med i dit professionelle virke – det være sig medarbejdere, ledere, patienter, borgere, kolleger, studerende m.fl..

Det faglige indhold

Forløbet består af et intensivt 2 dages internat og 4 fordybende samtaleeftermiddage og aftener med start i september. Som helhed tilbyder forløbet teoretisk inspiration, filosofisk fordybelse, praktisk træning, personlig feedback og kritisk-frugtbar selvrefleksion til dig, der som professionel dialogholder vil hjælpe andre til at vælge og handle med dybere selvindsigt, lidenskab og integritet.

Det får du ud af kurset

Du får indsigt og træning i at arbejde med den kierkegaardske samtalesløjfe, og i at bruge udvalgte redskaber og forholdemåder fra protreptikken og tredje generations coaching, både som dialogholder og dialogpartner. Ligeledes får du inspiration og støtte til at udvikle netop din måde at inddrage eksistentielle samtalesløjfer i nogle af de samtaler, du allerede har i din professionelle praksis.

Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching er et masterclassforløb, som dykker ned i, hvordan du som ansvarlig dialogholder kan medvirke opbyggeligt i tilblivelsen af eksistentiel robusthed hos de dialogpartnere, som du er i kontakt med i dit professionelle virke – det være sig medarbejdere, ledere, patienter, borgere, kolleger, studerende m.fl..

Målgruppe

Forløbet henvender sig til den erfarne dialogholder, som kender til at arbejde med professionelle og strukturerede dialoger og som ønsker at udvide og forstærke den eksistentielle dimension i sin nuværende samtalepraksis.

Undervisere

Der vil være to undervisere til stede gennem hele forløbet.

  • Marcelo Ibanez
    Adjunkt ved Institut for Ledelse og Forvaltning, Professionshøjskolen Metropol. cand.pæd., mangeårig erfaring som coach, leder, underviser og konsulent med speciale i antropologiske og etiske perspektiver på professionel samtale, systemisk/narrativ samtalepraksis, æstetiske læreprocesser og grafisk facilitering.
  • Pia Orloff Houmark
    Adjunkt ved Institut for Ledelse og Forvaltning, Metropol, cand.scient., sygeplejerske, psykoterapeut MPF, Master i Business Coaching MBC, mangeårig erfaring som underviser, konsulent, terapeut og coach med vægt på dialogens kraft som eksistentielt tilblivelsessted.

Praktiske oplysninger

Masterclassen er et selvstændigt forløb uden ECTS-point, men deltagere i masterclassen har mulighed for at vælge at gå til individuel eksamen i valgmodulet "Ledelse og coaching" på 5 ECTS. Særlig tilmelding aftales senest en måned inden sidste undervisningsgang.

Masterclass forløbet koster 11.840 kr. ekskl. moms/14.800 kr. inkl. moms og prisen inkluderer undervisning, internatophold, forplejning under opholdet og forplejning alle samtaleaftener samt bogen Den kierkegaardske samtalesløjfe: Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching.

Tilmelding skal ske senest 30. juni 2017 på Professionshøjskolen Metropols hjemmeside

Tid og sted

  • 2-dages internat med aftenundervisning: Fredag den 22. september 2017 kl.10.00 til lørdag den 23. september 2017 kl.17.00, Comwell Borupgaard, 3070 Snekkersten
  • 4 samtaleeftermiddage kl.16.30 - 21.00: Tirsdag den 24. oktober 2017, tirsdag den 14. november 2017, tirsdag 12. december 2017, tirsdag den 9. januar 2018, alle samtaleeftermiddage foregår på Tagensvej 18, 2200 København

Læs mere om arrangementet her.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Beskriver i et lettilgængeligt sprog og med mange konkrete eksempler og gode råd, hvordan man kan planlægge og gennemføre opstarten og indkøringsfasen i daginstitutionen.
Udkommer Fredag 1. juni 2018

,
Hvordan kan samskabelse skabe værdi i organisationer, og hvilket lederskab er nødvendigt i den samskabende organisation?
Udkommer Mandag 4. juni 2018

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen indeholder en udførlig beskrivelse af systemet og redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver desuden en grundig side for side-vejledning i anvendelsen af læsebogen og arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark
Udkommer Fredag 15. juni 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse medio 2018.
Udkommer Onsdag 1. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.