Folkeuniversitetet: Få mod til at Tale (Aalborg)
Arrangement

Folkeuniversitetet: Få mod til at Tale (Aalborg)

Dato: Fredag 8. december 2017 kl. 09:00 - kl. 15:00

Har du det rigtig skidt med at sige noget foran mange mennesker? Er det en overvindelse hver gang, du skal tale i en forsamling? Vil du gerne kunne holde oplæg på dit studie eller bidrage til møderne på dit arbejde uden at virke rystende nervøs. Tænker du på, om dine kollegaer eller medstuderende kan se, at du er nervøs? Begrænser frygten dit liv? Du ikke alene. Hele 28 % svarer i en undersøgelse, at angsten for at dumme sig får dem til at afholde sig fra at tale i forsamlinger.

Forfatteren Monica Tafdrup Notkin, Cand.psych, til bogen "Få mod til at Tale" har i årevis haft kurser for mennesker med denne udfordring. Tilgangen til emnet er inspireret af den kognitive psykologi. Foredraget formidler både facts om emnet og erfaringer fra kurserne. Foredraget vil hjælpe dig til at få mod til at tage ordet i arbejdslivet og på studiet. Få viden og en række konkrete råd, om hvordan du kan tage de første skridt ud af problemet.

Dagen vil byde på både foredrag og deltagerinvolveret undervisning. Du får blandt andet lejlighed til at øve dig sammen med andre, der har de samme udfordringer som dig.

Bogen Få mod til at tale kan købes med 20 % rabat på dagen.
 

Tid og sted: 

Kurset afholdes frredag d. 08.12.2017 kl. 09:00 - 15:00

Det finder sted på Folkeuniversitetet, Seminarrum, Lokale C2-12
C. A. Olesens Gade 4, 2. sal
9000 Aalborg

Holdnr: 1721-202

Pris og tilmelding

Prisen for deltagelse er 995,00 kr. og tilmelding foregår via Folkeuniversitetet

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver en grundig side-til-side-vejledning i anvendelsen af Læsebogen og Arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark.
Udkommer Onsdag 8. august 2018

Kort og klar viden om følelsen vrede, og om hvornår vreden bliver problematisk. Du kan blive bedre til at få kontrol over din vrede og give slip på den med bogens forskellige øvelser.
Udkommer Onsdag 15. august 2018

Omsorgssvigt eller giftig stress i opvæksten forstyrrer hjernens udvikling og funktion. Bogen giver en forskningsbaseret gennemgang af hvad omsorgssvigt og understimulering betyder for den udviklende hjerne.
Udkommer Fredag 17. august 2018

At være glad for sig selv handler om at have en god og nærværende relation til sig selv, ligesom man kan have gode relationer til andre. Derfor er det netop relationerne og måden, vi er sammen på, der er i fokus i denne personlige og livskloge bog.
Udkommer Mandag 20. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Torsdag 20. september 2018 kl. 09:30 - kl. 15:30

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.