Konference - Professionelt arbejde med problemskabende adfærd i skoler
Arrangement

Konference - Professionelt arbejde med problemskabende adfærd i skoler

Dato: Tirsdag 20. marts 2018 kl. 09:00 - kl. 16:00

Konference med psykolog Bo Hejlskov Elvén om professionaliseringen af det pædagogiske arbejde med børn i konfliktsituationer.

De 17 principper for low arousal 

Konferencen præsenterer en forskningsbaseret low arousal tilgang til arbejdet med kravtilpasning, konflikthåndtering og fysisk vold. Teorien bag low arousal bliver præsenteret levende og engageret af Bo Hejlskov Elvén igennem den første del af dagen. Der bliver efterfølgende knyttet praksiseksempler samt konkrete og enkle metoder til teorien, så der bliver konkrete redskaber at gå hjem med. Konflikter, vold og selvskadende adfærd er ret almindeligt forekommende i hele det pædagogiske felt. Konferencen tilbyder teori og metoder til adfærdshåndtering og - forebyggelse af konflikter, der har vist sig have god effekt. Metoderne bygger på neuropsykologi og affektteori og tager udgangspunkt i de professionelles måde at møde barnet eller børnene på.

Da professionaliseringen af konfliktarbejdet er et tema, der kan appellere til hele den pædagogiske sektor, kan målgruppen siges at være meget bred. Konferencen har hovedfokus på skolen, men de 17 principper dækker hele det pædagogiske felt, så pædagoger, ledere og konsulenter i daginstitutioner kan ligeledes profitere af at deltage. 
 

Praktiske oplysninger:
Konferencen finder sted torsdag den 20. marts 2018 kl. 9.00 – 16.00
University College Lillebælt, Campus Odense
Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M

Pris for deltagelse er 1.500,- (ekskl. moms). Læs hele programmet samt tilmeld dig konferencen her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Et redskab til at vurdere og udvikle den pædagogiske kvalitet i fritidsinstitutioner, udarbejdet i samarbejde med Københavns Kommune.
Udkommer Onsdag 22. august 2018

En rejse ind i Generation Y og Z's verden. Bogen udforsker unges verden, fejrer deres kompetencer og ruster dem til et arbejdsmarked, der er i voldsom udvikling.
Udkommer Tirsdag 18. september 2018

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Mandag 31. december 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Mandag 31. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Torsdag 20. september 2018 kl. 09:30 - kl. 15:30

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.