Reception og Gå-Hjem- Møde for bogen Nanna på Bjørnehjem
Arrangement

Reception og Gå-Hjem- Møde for bogen Nanna på Bjørnehjem

Dato: Fredag 1. marts 2019 kl. 16:00 - kl. 18:00

Nu udkommer endnu en bog om de to bjørnevenner Nanna og Samson af Lisbeth Zornig Andersen og Freja Emilie Palsgaard Andersen. I den anledning inviterer vi til reception og Gå-Hjem-Møde fredag den 1. marts i Valby LilleFri Børnehave, som er en af de institutioner, der har været med til at lave bogen.

Hemmeligheder var den første børnebog i serien om bjørneungerne Nanna og Samson. Den er udover en hyggelig højtlæsningsbog for børnehavebørn en bog, der skaber et trygt og fortroligt rum for børn til at fortælle om de ting, der gør ondt i maven. Den træner børns evne til at skelne mellem gode hemmeligheder, der kilder i maven, og dårlige hemmeligheder, der gør ondt i maven, og som man skal snakke med sine forældre eller gode voksne i børnehaven om.

Nu kommer efterfølgeren Nanna på Bjørnehjem, som dagtilbudsleder Mette Guldager samt pædagoger og børn i flere børnehaver i Aarhus kommune og LilleFri Børnehave i Valby har været med til at lave. Som titlen fortæller, kommer Samsons bedste ven, Nanna, på bjørnehjem, hvilket både gør Samson ked af det og bange. For hvad er et bjørnehjem? Er der tremmer for vinduerne og ser Nanna aldrig sine forældre igen? Samson beslutter sig for at tage på besøg på bjørnehjemmet, hvor han bliver meget overrasket.

Udover at være en spændende højtlæsningsbog, er bogen tænkt som et værktøj til almen dannelse af børn, så de lærer noget om, hvordan andre børn kan vokse op. De kommer formodentlig i løbet af deres barndom til at møde anbragte børn, og ganske få af dem kommer også selv til at opleve det. At bo på børnehjem bliver aftabuiseret i denne bog.

Under arrangementet kan du bl.a. høre oplæg ved Lisbeth Zornig Andersen, der præsenterer bogen og dens muligheder. Både Hemmeligheder og Nanna på Bjørnehjem kan købes til særpris på dagen.

Læs mere om Nanna på Bjørnehjem her.

TID OG STED
Arrangementet finder sted fredag den 1. marts 2019 klokken 16.00- 18.00.
Valby LilleFri Børnehave
Skyttegårdvej 20
2500 Valby.

TILMELDING
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Studiegrupper er en udbredt arbejds- og organiseringsform på mange uddannelser. Denne bog ruster de studerende til at facilitere samarbejde og møder.
Udkommer Onsdag 27. marts 2019

, ,
2. udgave er opdateret med den nyeste forskning samt et helt omskrevet strategikapitel med David Cooperrider, ophavsmanden til AI, som medforfatter.
Udkommer Torsdag 4. april 2019

Denne 3. udgave af Esben Hougaards store oversigtsværk om psykoterapi er gennemgribende revideret og videnskabeligt opdateret med den nyeste forskning.
Udkommer Mandag 8. april 2019

, , , ,
Anden del af Psyke & Logos temanummer om sorgens psykologi indeholder empiriske og kliniske perspektiver på sorgens psykologi. Udkommer medio april.
Udkommer Mandag 15. april 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.