Skolemessen 2020
Arrangement

Skolemessen 2020

Dato: Onsdag 22. april 2020 kl. 09:00 - Torsdag 23. april 2020 kl. 17:00

Besøg os på stand 53. Se vores nye udgivelser, og gør et kup på vores ’tilbuds-ø’

Skolemessen er inspiration til til undervisere, pædagoger, skoleledelser, lærerstuderende og andre formidlere, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på. På messen præsenteres de nyeste analoge, digitale og laborative læremidler inden for alle fag i grundskolen.

Mød vores forfattere

ONSDAG DEN 22. APRIL KL. 14.00. LOKALE 1
Skriftlige kompetencer - SK og EVALD - to nye digitale evalueringsmaterialer til dansk. Få indsigt i dine elevers læseforståelse og skriftlige kompetencer med EVALD og SK-prøven – to unikke materialer til 3.-7. klassetrin. Giver et præcist og solidt grundlag for din undervisning. 

TORSDAG DEN 23. APRIL KL. 9.30. LOKALE 3
Læs sammen - differentieret system til den første læsning. Systemet inddrager lydmetoder, læseforståelsesstrategier, skrivning, sproglig bevidsthed, kreative aktiviteter, musik og bevægelse – og er baseret på den seneste læseforskning

TORSDAG DEN 23. APRIL KL. 13.30. LOKALE 3
Skriv derudad – 2.-3. kl. - gør skrivning autentisk og meningsfuld for eleverne. Giv indblik i deres valg af tekstens modtager, afsender, skønhed og norm. Arbejd med stavning og grammatik i en kontekst, når det giver mening for indholdet

Tid og sted
Messen afholdes den 22. og 23. april 2020 kl. 9.00-16.00 begge dage. Sidste foredrag slutter kl. 17:00 Det finder sted i Scandinavian Congress Center Aarhus, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C

Pris og tilmelding
Der er gratis adgang til messen. Få flere oplysninger og registrer dig på Skolemessen.dk

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlags arrangementer

Øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

,
En guide til jer, der vil ændre jeres parforhold gennem samtaler og bevægelse af krop og sanser. Det foregår på vandringer ude i naturen.
Udkommer Torsdag 28. januar 2021

,
Forestillingsevnen er central for vores kommunikation og møde med andre. Det er svært, når den er mangelfuld. Men der er hjælp at hente
Udkommer Fredag 5. februar 2021

Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen?
Udkommer Mandag 22. februar 2021

Konkrete metoder, tilgange, viden og erfaringer giver inspiration til at lede i en tid, hvor klassiske ledelsesmodeller og organisationsstrukturer er under opbrud.
Udkommer Onsdag 24. februar 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.