NYT! Spørgsmål, der fremmer forandring - Kursus i det motiverende interview.
Arrangement

NYT! Spørgsmål, der fremmer forandring - Kursus i det motiverende interview.

Dato: Fredag 3. november 2017 kl. 10:00 - kl. 17:00

En respektfuld samtaleform, der kan hjælpe dine klienter til at træffe beslutninger i livsvalg, hvor ambivalens og afmagt er udtalt.

Ofte støder vi som psykologer på klienter, der befinder sig i en vanskelig eller uholdbar situation, hvor det er nødvendigt at ændre livsstil, fx holde op med at drikke - eller i hvert tilfælde sætte forbruget væsentligt ned, begynde at motionere/bevæge sig mere eller sige fra overfor en tyrannisk partner eller arbejdsgiver, som truer med at nedbryde klienten. Løsningen på problemet kan forekomme psykologen enkel, men valget kan for klienten være vanskeligt, fordi patienten oplever at løsningen på problemet har en høj pris eller kræve talenter, som klienten ikke har udviklet. En beslutning om en ændring i ens livssituation eller levemåde kan derfor være vanskelig at træffe. Og hvis beslutningen skal være holdbar, så nytter det ikke at komme med “gode råd”. Det er vigtigt, at det er klienten selv, der kommer frem til en løsning på problemet. Det motiverende interview er en egnet metode i denne sammenhæng.¨ 

Kurset vil bestå af teoretiske oplæg, praktiske øvelser og diskussion med formålet om at udstyre dig med “kommunikative værktøjer” sådan, at du bliver i stand til at styre og strukturere en samtale professionelt og med en bevidsthed om egne og klienternes reaktioner.

Monica Tafdrup Notkin er privatpraktiserende psykolog i et psykologfællesskab, hvor hun især arbejder med angst og stress. Hun har udgivet bogen “Få mod til at Tale”, som også inddrager elementer af Den motiverende samtale. 

Tid og sted: 

Fredag d. 22. september kl. 10:00 - 17: 00 

Dansk Psykolog Forening København
Stockholmsgade 27
2100 København Ø

Prisen er kr. 1.778,- (excl. moms) 

Læs mere og tilmeld dig kurset her: http://www.dp.dk/uddannelse-karriere/kurser-og-arrangementer/kursusbeskrivelse/171103/ 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver en grundig side-til-side-vejledning i anvendelsen af Læsebogen og Arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark.
Udkommer Onsdag 8. august 2018

Kort og klar viden om følelsen vrede, og om hvornår vreden bliver problematisk. Du kan blive bedre til at få kontrol over din vrede og give slip på den med bogens forskellige øvelser.
Udkommer Onsdag 15. august 2018

Omsorgssvigt eller giftig stress i opvæksten forstyrrer hjernens udvikling og funktion. Bogen giver en forskningsbaseret gennemgang af hvad omsorgssvigt og understimulering betyder for den udviklende hjerne.
Udkommer Fredag 17. august 2018

At være glad for sig selv handler om at have en god og nærværende relation til sig selv, ligesom man kan have gode relationer til andre. Derfor er det netop relationerne og måden, vi er sammen på, der er i fokus i denne personlige og livskloge bog.
Udkommer Mandag 20. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Torsdag 20. september 2018 kl. 09:30 - kl. 15:30

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.