Temadag: Ud af magtkampen — konflikter og relationer uden vindere og tabere
Arrangement

Temadag: Ud af magtkampen — konflikter og relationer uden vindere og tabere

Dato: Torsdag 9. november 2017 kl. 09:00 - kl. 15:30

Inpraxis inviterer til temadag om pædagogik uden konfrontationer ved Bo Hejlskov Elvén

Kom og få inspiration til din pædagogiske praksis med børn, unge og voksne og få nye metoder og teorier du kan anvende i dit arbejde som supervisor, vejleder eller familierådgiver.

På denne temadag vil Bo Hejlskov Elven præsentere sine principper for pædagogisk arbejde med børn, unge og vokse, og hvordan man kan lave pædagogisk arbejde og håndtere konflikter uden konfrontationer. Med afsæt i hverdagseksempler og antagelsen ”mennesker der kan opføre sig ordentligt, gør det!” giver han ny inspiration til, hvordan man kan tænke og tale om pædagogik og konflikter og ikke mindst, hvordan disse kan løses på værdige måder uden vindere og tabere.

Vi har inviteret ham til inpraxis, fordi hans tilgang og hans menneskesyn har ligheder med den etik, der for os bor i de narrative og systemiske tilgange. Hans tænkemåder udfordrer eksisterende diskurser omkring opdragelse og konsekvenspædagogik med straf og belønning og giver andre bud på tænkemåder ved hjælp af sin low-arousal pædagogik. Samtidig kombinerer han et ekstremt stærkt fagligt fundament og forskning indenfor neuropsykologi, stressforskning og affektteori med en meget konkret, praksisnær tilgang og en eminent og enkel formidling af denne, så man kan bruge det i sin pædagogiske praksis allerede dagen efter.

Bo Hejlskov Elvén er autoriseret psykolog og har i mange år arbejdet med adfærdsproblemer i skolen, psykiatrien og på det sociale område, særligt i relation til mennesker med udviklingsforstyrrelser. Siden har Bo dog med afsæt i erfaringerne fra dette område, videreudviklet og tilpasset sin teori og sine metoder til skoleområdet, ældreområdet, psykiatrien og hans seneste bog, ”Rabalder i børnefamilien” er målrettet forældre, som ønsker at kunne håndtere episoder med højt affektniveau i familier. Bo er en international kendt oplægsholder og forfatter, har talt på en række internationale kongresser og konferencer bl.a. inden for autismeområdet. 

Tid og sted

9. november 2017, kl. 9-15.30

Inpraxis
Stengade 51A, 2.sal th.
3000 Helsingør.

Pris

1850 kr. excl. Moms (for inpraxis kursister kr. 1350 excl. Moms). Ved tre eller flere deltagere fra samme arbejdsplads giver vi 10 procent rabat (dog ikke hvis man får rabatten som inpraxis kursist).

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig på Inpraxis' hjemmeside.

Bilag Størrelse

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver en grundig side-til-side-vejledning i anvendelsen af Læsebogen og Arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark.
Udkommer Onsdag 8. august 2018

Kort og klar viden om følelsen vrede, og om hvornår vreden bliver problematisk. Du kan blive bedre til at få kontrol over din vrede og give slip på den med bogens forskellige øvelser.
Udkommer Onsdag 15. august 2018

Omsorgssvigt eller giftig stress i opvæksten forstyrrer hjernens udvikling og funktion. Bogen giver en forskningsbaseret gennemgang af hvad omsorgssvigt og understimulering betyder for den udviklende hjerne.
Udkommer Fredag 17. august 2018

At være glad for sig selv handler om at have en god og nærværende relation til sig selv, ligesom man kan have gode relationer til andre. Derfor er det netop relationerne og måden, vi er sammen på, der er i fokus i denne personlige og livskloge bog.
Udkommer Mandag 20. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Torsdag 20. september 2018 kl. 09:30 - kl. 15:30

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.