Andre arrangementer

Arrangement Tirsdag 2. april 2019 kl. 09:30 - kl. 16:30

Konference i København d. 2. april om højtbegavede og talentfulde børn og unge. Konferencen sætter fokus på talentudvikling, på hvordan man spotter talenter, og hvad man kan gøre i praksis, for at talentet kan udfolde sig i skolen.

Arrangement Onsdag 10. april 2019 kl. 10:00 - Torsdag 11. april 2019 kl. 10:00

Besøg os på stand 48. Se vores nye udgivelser, og gør et kup på vores ’tilbuds-ø’

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Studiegrupper er en udbredt arbejds- og organiseringsform på mange uddannelser. Denne bog ruster de studerende til at facilitere samarbejde og møder.
Udkommer Onsdag 27. marts 2019

, ,
2. udgave er opdateret med den nyeste forskning samt et helt omskrevet strategikapitel med David Cooperrider, ophavsmanden til AI, som medforfatter.
Udkommer Torsdag 4. april 2019

Denne 3. udgave af Esben Hougaards store oversigtsværk om psykoterapi er gennemgribende revideret og videnskabeligt opdateret med den nyeste forskning.
Udkommer Mandag 8. april 2019

, , , ,
Anden del af Psyke & Logos temanummer om sorgens psykologi indeholder empiriske og kliniske perspektiver på sorgens psykologi. Udkommer medio april.
Udkommer Mandag 15. april 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.