Forlagets arrangementer

Arrangement Onsdag 7. oktober 2020 kl. 15:00 - kl. 16:00

Kom til gratis virtuelt gå-hjem-møde og hør faglige oplæg ved forfatterne bag den nye bog Atlas over professionelle samtaler, når Dansk Psykologisk Forlag inviterer til faglig eftermiddag onsdag den 7. oktober.

Arrangement Torsdag 22. oktober 2020 kl. 16:30 - kl. 18:30

Hvordan viser du omsorg som leder, samtidig med at du husker opgaven? Det kan du læse om i bogen Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab, der udkom tidligere på året. I samarbejde med MPG, CBS inviterer vi til gratis virtuelt gå-hjem-møde om magt, omsorg og lederskab den 22. oktober på Copenhagen Business School, kl. 16.30-18.30

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Træner elevens arbejdshukommelse gennem systematisk taltræning. HUSK & REGN 1: Tal fra 1-10.
Udkommer Mandag 5. oktober 2020

,
Når man bevæger sig på tværs af – og udover – organisationens abstrakte og fysiske grænser, skærpes udfordringerne i det tværfaglige samarbejde.
Udkommer Onsdag 21. oktober 2020

Hvilke mekanismer gør sig gældende, når mennesker skal samarbejde? Hvordan skaber man en god samarbejdskultur og hvad gør man, når samarbejdet kører skævt?
Udkommer Fredag 23. oktober 2020

Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen?
Udkommer Mandag 23. november 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.