Forlagets arrangementer

Arrangement Torsdag 23. maj 2019 kl. 16:30 - kl. 18:00

Brænder du også for blændende undervisning, relationer og glade elever? Grib chancen for gratis inspiration til dit arbejde som lærer, skolepædagog eller skoleleder. Vi holder et gratis gå-hjem-møde torsdag den 23. maj 2019 kl. 16.30-18.00.

Arrangement Tirsdag 28. maj 2019 kl. 08:30 - kl. 16:00

I samarbejde med Clavis Erhvervspsykologi inviterer vi til lederkonferencen Ledelse gennem paradokset - perspektiver i forksning og praksis i Aarhus den 28. maj. Her kan du møde topchefer fra dansk erhvervsliv, der arbejder med paradoksperspektivet i deres lederskab og førende internationale forskere og konsulenter inden for paradoksledelse.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Uanset, om du er erfaren eller ny i arbejdet med ACT, vil denne praktiske guide give dig ny viden og redskaber til at løse konkrete udfordringer i terapien.
Udkommer Mandag 27. maj 2019

Med afsæt i socialkonstruktionisme viser Gitte Haslebo, hvordan systemiske, anerkendende og narrative tilgange kan formes i praksis og bruges i organisationer.
Udkommer Tirsdag 4. juni 2019

Giver et solidt teoretisk grundlag for refleksion og er en praktisk håndbog i, hvordan man møder professionsetiske udfordringer.
Udkommer Tirsdag 11. juni 2019

,
Denne bog kombinerer low arousal-principperne og den personcentrerede tilgang. Nøglebegreberne er autonomi, selvkontrol, pædagogisk kapital og ikke mindst etik.
Udkommer Onsdag 12. juni 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Der er ingen kommende øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.