Gå hjem møde

Torsdag 26. august 2021 / kl. 15:00 - 17:00

Konflikter & krænkelser

Tid

26. august 2021
Kl. 15:00 - 17:00

Sted

Arkitektforeningen
Åbenrå 34
1124 København K

Type

Gå hjem møde

Pris

Gratis

Tilmeld

Skriv til kontakt@dpf.dk

Hvordan håndterer og forebygger arbejdsgivere konflikter og krænkelser blandt medarbejdere og ledere?

 

Hvordan kan vi forstå konflikter og deres udviklingsmønstre? Hvad er mediation? Hvordan håndterer og forebygger arbejdsgivere konflikter og krænkelser blandt medarbejdere og ledere? Og hvordan skaber man en konstruktiv samarbejdskultur, når konflikter og krænkelser får samarbejdet til at køre skævt.

Torsdag den 26. august kl. 15.00 – 17.00 afholder forlaget gå-hjem-møde for udgivelserne Kort & godt om meditation & konflikter og Kort & godt om seksuel chikane & metoo. Her kan du opleve forfatterne Finn Sten Jacobsen, Marianne Spandet Jacobsen og Ditte Darko i samtale med erhvervspsykolog Stine Reintoft, forfatter til bogen Kort & godt om samarbejde. Programmet er endnu ikke fastlagt, men skynd dig at melde dig til, da der er begrænsede pladser.

 

Pris og tilmelding:
Det er gratis at deltage, og arrangementet er åbent for alle. Dog beder vi dig sende en tilmelding til kontakt@dpf.dk senest den 23. august. Ved at tilmelde dig dette arrangement tilmeldes du automatisk også vores nyhedsmail, som til enhver tid kan frameldes.