Betaling

Køb

www.dpf.dk kan der betales på to måder:

 1. Betalingskort
  Du kan benytte betalingskortene Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Eletron og JCB. Når du betaler på denne måde, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes.
  Betaling for E-bøger trækkes med det samme.
 2. Firmakonto
  Virksomheder og institutioner kan ansøge om at få oprettet en firmakonto*. Firmakontokunder modtager en faktura, der specificerer købet.

  * Vi forbeholder os ret til at afvise ansøgning om denne kontoform uden yderligere begrundelse.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlags arrangementer

Øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

Hvis forandringer i organisationer skal have effekt og være bæredygtige, kræver det, at ledere har mod til at lære af det, de gør i praksis.
Udkommer Onsdag 20. januar 2021

,
En guide til jer, der vil ændre jeres parforhold gennem samtaler og bevægelse af krop og sanser. Det foregår på vandringer ude i naturen.
Udkommer Torsdag 28. januar 2021

,
Forestillingsevnen er central for vores kommunikation og møde med andre. Det er svært, når den er mangelfuld. Men der er hjælp at hente
Udkommer Fredag 5. februar 2021

Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen?
Udkommer Mandag 22. februar 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig.