Betaling

Køb

www.dpf.dk kan der betales på to måder:

 1. Betalingskort
  Du kan benytte betalingskortene Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Eletron og JCB. Når du betaler på denne måde, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes.
  Betaling for E-bøger trækkes med det samme.
 2. Firmakonto
  Virksomheder og institutioner kan ansøge om at få oprettet en firmakonto*. Firmakontokunder modtager en faktura, der specificerer købet.

  * Vi forbeholder os ret til at afvise ansøgning om denne kontoform uden yderligere begrundelse.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Beskriver i et lettilgængeligt sprog og med mange konkrete eksempler og gode råd, hvordan man kan planlægge og gennemføre opstarten og indkøringsfasen i daginstitutionen.
Udkommer Fredag 1. juni 2018

,
Hvordan kan samskabelse skabe værdi i organisationer, og hvilket lederskab er nødvendigt i den samskabende organisation?
Udkommer Mandag 4. juni 2018

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen indeholder en udførlig beskrivelse af systemet og redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver desuden en grundig side for side-vejledning i anvendelsen af læsebogen og arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark
Udkommer Fredag 15. juni 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse medio 2018.
Udkommer Onsdag 1. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig.