Michelle McQuaid

Michelle McQuaid

Om forfatteren

Michelle McQaid er en succesrig forfatter, forandringscoach og ekspert i trivsel på arbejdspladsen. Hun har bidraget til den nyeste forskning inden for positiv psykologi og neurobiologi. Hun har mere end ti års erfaring med ledelse, hvor hendes fokus ligger på at reducere stress og angst samt at udvikle og fastholde trivsel og glæde hos den enkelte. Michelle har en master i anvendt positiv psykologi fra University of Pennsylvania, hvor hun studerede sammen med feltets grundlægger professor Martin Seligman. Hun er aktuelt igang med at færdiggøre sin ph.d. i Anerkendende Udforskning (Appreciative Inquiry).

Michelles værker er blevet trykt i magasiner som: Forbes, Harvard Business Review, tWall Street Journal, Huffington Post, Boss Magazine, The Age, Women’s Agenda, Wellbeing og mange flere.

Hjemmeside: www.michellemcquaid.com

Kontakt: chelle@michellemcquaid.com

Youtube kanal: www.youtube.com/chellemcquaid
 Det siger forfatteren om bogen Brug dine styrker – skab engagement, energi og arbejdsglæde

Derfor skrev jeg bogen:
”Da Gallup forskningsorganisation I 2001 adspurgte de ansatte, om de følte, at de havde mulighed for at gøre det, de var bedst til på arbejdspladsen, var det kun 2 ud af 10, der svarede ja. Da Gallup adspurgte de hold, hvor flest personer tilkendegav, at de ofte gjorde brug af deres styrker, viste der sig et klart billede. På netop disse arbejdspladser var der øget produktion og gladere kunder. Disse fund var med til at lave overskrifter rundt om i verden, idet ledere endelig forstod det store uudnyttede potentiale, der befandt sig i de fleste teams på arbejdspladser. Eftersom den traditionelle ledelsestilgang betragtede medarbejdere som et problem, der skulle løses, ligesom dele af en maskine, støttede fremskridt indenfor naturvidenskab påstanden fra tankeforskere, såsom Peter Drucker, der hævder at: ”Det tager langt mindre energi at flytte sig fra en god præstation til en fremragende, end det gør at flytte sig fra at være inkompetent til at være middelmådig.” Det var således tid for organisationer til at starte med at udforske en mere styrkebaseret ledelsestilgang, som kunne bygge på de bedste talenter, kapaciteter, interesser og ressourcer, medarbejdere havde at byde på. Som et resultat af dette blev bøger, der instruerede ledere i at opbygge styrker, bestsellere.  Styrkekonsulenter og coaches rejste verden rundt og mere end 15 millioner mennesker har til dato benyttet sig af styrke-vurderings værktøjer. På baggrund af denne udvikling var jeg interesseret i at finde ud af, hvad vi har lært om at sætte folks styrker i fokus på arbejdspladsen, samt i at udforske afprøvede praktiske måder, hvorpå vi kan hjælpe folk med at gøre mere af det, de er bedst til hver dag, uanset hvad deres jobbeskrivelse siger.”

Mine inspirationskilder:
“Jeg har været heldig at studere, diskutere og blive inspireret af de førende styrkeforskere rundt om i verden, herunder af professor Chris Peterson, Tom Rath, Shane Lopez, Alex Linley, Robert Biswas-Diener, Ryan Neimic og mange flere. Muligheden for at bygge videre på deres utrolige arbejde og hjælpe med at komme ud til flere mennesker rundt omkring i verden, har uden tvivl været en stor del af motivationen for at skrive denne bog. Den største inspirationskilde har dog været de tusindvis af ansatte, jeg så hver dag, som længtes efter at gøre mere af det, de var bedst til. Det er min dybtfølte overbevisning, at for at takle de mange udfordringer, vi bliver konfronteret med rundt om i verden, så behøver vores organisationer mennesker, der kan komme på arbejde hver dag og udvikle deres styrker – individuelle såvel som kollektive. Bogen er skrevet med et håb om, at den kan være med til at gøre dette nemmere fremover."

Det er jeg særligt stolt over:
“Den bedste ved at skrive denne bog har været at høre fra ansatte rundt om i verden, der fortæller om, hvordan de har fundet praktiske måder at anvende indsigten og rådene i bogen til at hjælpe dem med at føle sig mere selvsikker, energifyldte og glade på deres arbejdsplads. At høre, hvordan de har skabt små daglige styrkevaner, der forbedre deres gejst, og at høre, hvordan de bruger deres nysgerrighed til at støtte andre med deres styrke, gør det hele værd.”

Sådan finder jeg værdi i mit arbejde:
“To af mine styrker er nysgerrighed og kreativitet. Jeg befinder mig helt sikkert bedst, når jeg sammensmelter disse to for at opdage nye måder, hvorpå jeg kan hjælpe mennesker med at blomstre på deres arbejde. Når jeg bruger mine styrker mere på arbejdet, føles alt, ligesom det er tilfældet for alle andre, mere engagerende og energifyldt. Jeg føler mig beæret, når jeg ser mennesker gøre brug af mine ideer i deres arbejde, og særligt når en hel organisation tager disse ideer i brug for at hjælpe deres ledere med at blive mere styrkefokuseret for deres ansatte. At se den indflydelse arbejdet kan have på, hvad teams er i stand til at opnå, inspirerer mig, og er det, der får mig til at blive ved med at skrive.”

Mine forbilleder:
“Min helt, samt ph.d. supervisor, er professor David Cooperrider. Hans arbejde underbygger en stor del af tilgangene i denne bog, idet hans forskning fokuserer på, hvordan man kan hjælpe mennesker, teams og organisationer med at skabe varige forandringer ved at fokusere på udviklingen af styrker. Til dato har det at opfordre mennesker til at opdage, hvad det er, de gør bedst, samt at finde måder hvorpå de kan bygge videre på deres styrker, hjulpet med at udvikle ”The United Global Compact of Sustainability” fra 1.500 til 8.000 organisationer, samt med at forbedre energieffektiviteten på tværs af Massachusetts. Dette har resulteret i op imod 9 milliarder dollars af fordele for beboere og forretninger samt samlet mere end 7 millioner mennesker med forskellige religioner for at skabe en bedre verden.”
 Udgivelse på Dansk Psykologisk Forlag

 • Bogen Brug dine styrker – skab engagement, energi og arbejdsglæde beskæftiger sig med, hvordan det er muligt at fremme sine styrker og frigøre samt udvikle sit indre potentielle. Bogen er primært en udviklingsguide, der henvender sig til ledere, organisationer og medarbejdere, der ønsker at udvikle potentielle på arbejdspladsen og skabe bedre resultater. Bogen lægger vægt på, at bevidstgørelsen og brugen af den enkeltes styrker skaber større tilfredshed, selvtillid og trivsel på arbejdspladsen.

  ​Bogen giver konkrete anvisninger på, hvordan man kan:
  • afdække sine styrker ved brugen af de 24 karakterstyrker i Values in Action (VIA) testen,
  • udvikle en plan for hvordan den enkeltes styrker kommer i spil i hverdagen
  • udvikle og anvende en styrkebaseret fremgangsmåde i organisationen med konkrete modeller for rekruttering, resultatstyring samt udviklingssamtaler.

  Bogen bygger på de to forfattere, Michelle McQuaid og Erin Lawns erfaring igennem mere end ti år som topledere i organisationer verden over, samt på deres samlede viden om anvendt positiv psykologi. 
   Video/andetBibliografi

Bog E-bog Læs om, hvordan du fremmer dine styrker og frigør dit indre potentiale, så du kan finde nye og spændende udviklingsveje på arbejdet.

200,00 kr. m/moms
199,00 kr. m/moms

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Der er ingen kommende øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

, , , ,
Et godt studieliv kommer ikke af sig selv. Det afhænger af dine valg og handlinger – og ikke mindst af det studiemiljø, du er en del af.
Udkommer Tirsdag 11. maj 2021

,
Hvad er samskabelse? Hvad sker der med samskabelse, når den møder virkeligheden og hverdagen? Kan samskabelse indfri de store ambitioner om fremtidens velfærdssamfund?
Udkommer Tirsdag 18. maj 2021

,
Det kognitive funktionsniveau har væsentlig betydning for den enkeltes evne til at følge en uddannelse, passe sit arbejde, regulere følelser og indgå i og fastholde sociale relationer.
Udkommer Fredag 28. maj 2021

,
Når en leder rykker opad i organisationen, skal noget læres og andet aflæres. Det er afgørende at vide hvad og hvordan.
Udkommer Fredag 28. maj 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig.