Ses vi til Lærfest 2022?

Læringsfesten er tilbage! Mød os, gå på opdagelse i vores materialer og hør spændende oplæg fra vores forfattere i København 16.-17. marts og i Aarhus 27.-28. april 2022.

Image

Kom forbi vores stand til en snak!
Vi står klar til at fortælle om vores populære undervisningsmaterialer, pædagogiske prøver og fagbøger. Læg vejen forbi og få en mulepose med spændende inspiration til din undervisning, bolsjer, plakater og en masse gode messetilbud. Vi glæder os til at se jer!

Ses vi i København? På stand nr. 376
I Bella Center København står vi klar på stand 376 d. 16. og 17. marts med flotte muleposer og spændende undervisningsmaterialer.

Onsdag kl. 11.15 kan matematiklærerne høre oplæg om, hvordan man kan gribe elevernes ‘regnehuller’ an. Der er nemlig altid noget, man er god til, når det kommer til matematik. Materialet MATEMATIKVANSKELIGHEDER er et redskab til at kortlægge og støtte elever med matematikvanskeligheder. Forfatter Lena Lindenskov præsenterer desuden sit nye undervisningsmateriale REGNEHULLER, som retter sig til mellemtrinnet.

Onsdag kl. 13.15 kan dansklærerne høre om AKTIV læsning og skrivning. Undervis med kreativt og motiverende materiale, der udvikler elevernes aktive læseindstilling, brug af læseforståelsesstrategier og kendskab til teksttyper gennem samtale, skrivning og fysiske aktiviteter. Forfatterne Lene René Nielsen og Helle Vabengaard er klar til give inspiration til øget læse- og skrivelyst.

Torsdag kl. 10:15 præsenterer Ib Hedegaard Larsen sit materiale til elever, der har udfordringer med arbejdshukommelsen. Med screeningsmaterialet TIDLIGE TEGN og undervisningsmaterialet HUSK & LÆS, HUSK & REGN og HUSK & SKRIV, kan man afdække den enkelte elevs behov og forudsætninger samt støtte og træne elevens arbejdshukommelse i kombination med læsning, taltræning og fremstilling.

Ses vi i Aarhus? På stand nr. 60
I Musikhuset Aarhus / Aarhus Congress Center glæder vi os til at se dig d. 27. og 28. april ved stand 60. Også her har vi et udvalg af både nye og populære undervisningsmaterialer, pædagogiske prøver og fagbøger med – og selvfølgelig også muleposer og bolsjer.

Onsdag kl. 10.00 kan dansklærerne høre om måder at gøre fremstillingsformer mere autentiske og meningsfulde på og undervisning i teksters modtager, afsender, skønhed og norm. Maria Skelbæk-Bundesen præsenterer sit materiale SKRIV derudad og fortæller mere om, hvordan elever kan arbejde med stavning og grammatik i kontekst, når det giver mening for indholdet.

Onsdag kl. 14.00 præsenterer Ib Hedegaard Larsen sit materiale til elever, der har udfordringer med arbejdshukommelsen. Med screeningsmaterialet TIDLIGE TEGN og undervisningsmaterialet HUSK & LÆS, HUSK & REGN og HUSK & SKRIV, kan man afdække den enkelte elevs behov og forudsætninger samt støtte og træne elevens arbejdshukommelse i kombination med læsning, taltræning og fremstilling.

Torsdag kl. 11.30 kan matematiklærerne høre oplæg om, hvordan man kan gribe elevernes ‘regnehuller’ an. Der er nemlig altid noget, man er god til, når det kommer til matematik. Materialet MATEMATIKVANSKELIGHEDER er et redskab til at kortlægge og støtte elever med matematikvanskeligheder. Forfatter Lena Lindenskov præsenterer desuden sit nye undervisningsmateriale REGNEHULLER, som retter sig til mellemtrinnet.

16. og 17. marts, Bella Center København – oplæg

ONS. 16.03:

  • Kl. 11.15 – Lena Lindenskov med MATEMATIKVANSKELIGHEDER og REGNEHULLER (oplægslokale F)
  • KL. 13.15 – Lene René Nielsen og Helle Vabengaard med AKTIV læsning og skrivning (oplægslokale F)

TORS. 17.03:

  • Kl. 10.15 – Ib Hedegaard Larsen med TIDLIGE TEGN på faglige udfordringer (oplægslokale F)

 

27. og 28. april, Musikhuset / Aarhus Congress Center – oplæg

ONS. 27.04:

  • Kl. 10.00 – Maria Skelbæk-Bundesen med SKRIV DERUDAD – kontekstbaseret grammatik og situeret skrivning (lokale 5)
  • Kl. 14.00 – Ib Hedegaard Larsen med TIDLIGE TEGN på faglige udfordringer (lokale 11)

TORS. 28.04:

  • KL. 11.30 – Lena Lindenskov med MATEMATIKVANSKELIGHEDER og REGNEHULLER (lokale 11)