Ses vi til Lærfest 2023?

Mød os, gå på opdagelse i vores materialer og hør spændende oplæg fra vores forfattere i Aarhus 19.-20 april 2023.

Ses vi til Lærfest?

Kom forbi vores stand til en snak!
Vi står klar til at fortælle om vores populære undervisningsmaterialer, pædagogiske prøver og fagbøger. Læg vejen forbi og få en mulepose med spændende inspiration til din undervisning, bolsjer, plakater og en masse gode messetilbud. Vi glæder os til at se jer!

Ses vi i Aarhus? På stand nr. 64
I Musikhuset Aarhus / Aarhus Congress Center glæder vi os til at se dig d. 19. og 20. april ved stand 64. Her har vi et udvalg af både nye og populære undervisningsmaterialer, pædagogiske prøver og fagbøger med – og selvfølgelig også muleposer og bolsjer.

Onsdag den 19. april kl. 11:30-12:00:

Ordblindes vej til mestring
Mestringsmodellen er et hands-on værktøj til at løfte ordblinde. Øvelser der afdækker ordblinde elevers selvbillede og styrker forståelse og accept. Læsevejlederen hjælpes i gang med et samarbejde om ordblindes succes.

Oplægsholder: Mette Bach Laursen og Mie Askjær Midtgaard

Torsdag den 20. april kl. 10:00-10:45:

Der er højtbegavede elever i alle klasser
Ved du, hvordan du identificerer dem og differentierer undervisningen, så alle elever udfordres og får mulighed for succes? Med viden om kendetegn og de nye 1-2-3-differentierede temabøger er du godt på vej.

Oplægsholder: Rikke Christensen

Torsdag den 20. april kl. 12:45-13:30:

Udfordringer i matematik
Det nye undervisningsmateriale REGNEHULLER er hæfter til elever, der har behov for støtte til at udbedre regnehuller og forøge motivationen i matematik. Hæfterne kan bruges på mellem-, afsluttende og ungdomstrin.

Oplægsholder: Lena Lindenskov

Regnehuller og Matematikvanskeligheder