Account Manager

Vil du med på forlagets vækstrejse med udgangspunkt i en efterspurgt produktportefølje med et stort uudnyttet salgspotentiale?

Dansk Psykologisk Forlag er et udviklingsorienteret forlag med et stærkt brand og tydelige værdier. Forlagets produkter oplever øget efterspørgsel, og vi har brug for at styrke vores kommercielle del af organisationen med en ambitiøs og målrettet account manager, som kan bidrage til den fortsatte vækst.

Forlaget har et bredt produktudvalg med et stort uudnyttet salgspotentiale, og vi har konstant fokus på udvikling af nye digitale og analoge forretningsområder, nye kommercielle afsætningsmodeller og supplerende aktiviteter som fx kursus- og konsulentvirksomhed.

Hvad skal du arbejde med?
Dansk Psykologisk Forlag har en særdeles velfunderet og stærk produktportefølje til daginstitutioner, folkeskolen og specialområdet i form af vurderingsmaterialer, pædagogiske prøver og undervisningsmaterialer. Du skal primært arbejde med salg til børne- og ungeområdet i landets kommuner.

Som account manager er du produktansvarlig for en meget efterspurgt produktportefølje af vurderingsmaterialer til 0-6-årsområdet med alt, hvad det indebærer. Du er ansvarlig for at opdyrke nye kunder, og du er sparringspartner og produktrådgiver for eksisterende kunder inden for dit ansvarsområde.

Du skal udarbejde salgsbudgetter, tilbud og følge op, ligesom du skal analysere markedsdata og interne salgs- og kundestatistikker i tæt samarbejde med forlagets salgschef. Endelig skal du udarbejde handlingsplaner og opsætte nye mål samt være med til at planlægge, styre og deltage i kunderettede aktiviteter.

Hvad tilbyder vi?
En spændende stilling med stort selvstændigt ansvar. Stillingen er nyoprettet, så du kommer med fra starten og får stor indflydelse på udviklingen af dit ansvarsområde. Du får ligeledes stor frihed til at planlægge og påvirke din egen arbejdsdag. Hverdagen på forlaget er præget af god energi, højt niveau af professionalisme og faglighed kombineret med en uhøjtidelig tone og humor.

Hvem er du?
Det er en forudsætning, at du har salgserfaring, og en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med B2Gmarkedet.

Du er dygtig til at identificere målgrupper og udtænke målrettede salgskampagner. Du kan agere både på et strategisk og et taktisk niveau. Du er initiativrig og positiv, og du arbejder struktureret og skaber fremdrift. Du bruger din erfaring til at finde løsninger og er god til at tænke i nye muligheder og løsninger, når det er nødvendigt.

Du har gennemslagskraft og autoritet i formidling og diskussion, og du har evnen til at bevare overblikket i en travl hverdag. Du trives på en ambitiøs og udviklingsorienteret arbejdsplads, som er under forandring.

Kontakt
Lyder dette som en mission, du gerne vil være en del af, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV, som sendes til sh@dpf.dk.

Vi afholder samtaler løbende og ansætter hurtigst muligt.

For yderligere information om stillingen bedes du kontakte salgschef Susanne Handberg på sh@dpf.dk eller 8880 2356. Lønpakken indeholder en attraktiv fast løn, provision og pension.

Alle henvendelser og ansøgninger vil naturligvis blive behandlet strengt fortroligt og i henhold til de gældende GDPR-regler.