C#-udvikler

Er du vores nye kollega?

Dansk Psykologisk Forlag søger en dygtig C#-udvikler til at udvikle nogle af Danmarks bedste digitale undervisnings- og testmaterialer.

Dansk Psykologisk Forlag søger en dygtig back- og frontend-udvikler, som har lyst til at være en del af en spændende og udviklingsorienteret virksomhed. Vi har aktuelt brug for at styrke vores udvikling med en C#-udvikler, der på freelancebasis kan hjælpe os med at gøre vores idéer til virkelighed.

Hvad kommer du til at arbejde med?
En del af forlaget har fokus på at udvikle pædagogiske prøver og test, bl.a. til skoleelever, og det er denne afdeling, du bliver en del af. Vores eksisterende prøver og test ligger på en platform, som er kodet i C#.

Dit første projekt vil være udvikling af en ny spændende prøve til folkeskolen, hvor du bliver den primære udvikler på både backend og frontend. Testens indhold er på forhånd defineret af forfattere og fageksperter, og din rolle er at være nytænkende og sikre en brugervenlig løsning.

Funktionaliteter og løsninger besluttes oftest i samråd med forlagets projektledere, som har forskellige faglige baggrunde, og som har kendskab til produkternes målgrupper. En vigtig del af jobbet er således at kommunikere, samarbejde og finde løsninger med personer uden it-baggrund.

Kvalifikationer
Vi søger en udvikler med følgende profil:

  • Erfaring med udvikling med C#.
  • Viden om .Net Core og Visual Studio.
  • Erfaring med MSSQL-database.
  • Grundlæggende kendskab til HTML, CSS og JavaScript.
  • Kendskab til nye, moderne frontend-teknologier.
  • Interesse i både backend- og frontend-udvikling.
  • Trives med ansvar og med at arbejde selvstændigt.
  • Højt detaljeniveau og struktureret tilgang til opgaveløsning.
  • Udfordrer eksisterende systemer og tænker nyt.
  • Trives med tværfaglige samarbejder.

Hvad tilbyder arbejdspladsen?

Du bliver en del af forlagets test- og uddannelsesafdeling og kommer herudover til at arbejde sammen med vores eksterne backend-udvikler og en grafiker. Der er ingen krav om fysisk tilstedeværelse på vores kontor i København, men der er en arbejdsstation, hvis du har lyst.

Arbejdsadresse: Dansk Psykologisk Forlag A/S, Knabrostræde 3, 1210 København K.

Du får et spændende og udviklende job i en uformel nichevirksomhed. Vi drives af et højt niveau af professionalisme, faglighed, en fordomsfri tilgang og bidrager til et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø sammen med vores dygtige kolleger.

Ansættelsesvilkår
Vi er åbne over for forskellige modeller og finder sammen ud af, hvilken der passer bedst.

Kontakt
Hvis ovenstående matcher dine interesser og din profil, vil vi gerne høre fra dig. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV. Vi afholder samtaler løbende og ansætter hurtigst muligt.

For yderligere information om stillingen bedes du kontakte projektleder Mette Lyhne på ml@dpf.dk.

Alle henvendelser og ansøgninger vil naturligvis blive behandlet strengt fortroligt og i henhold til de gældende GDPR-regler.

Dansk Psykologisk Forlag
Dansk Psykologisk Forlag er et spændende og udviklingsorienteret forlag med et stærkt brand og tydelige værdier. Forlaget blev stiftet i 1949 og har udviklet sig fra at være et klassisk fagbogsforlag til at være et af Danmarks førende forlag inden for psykologi, pædagogik og ledelse. Udover bøger udgiver forlaget undervisningsmaterialer, prøver, vurderingsmaterialer samt test og tidsskrifter.

Forlaget er fondsejet og drives kommercielt med fokus på at skabe innovative og meningsfulde produkter inden for vores kerneområder til børn, unge og voksne baseret på forlagets grundlæggende værdier om at levere produkter af højeste kvalitet, faglighed og seriøsitet. Vi samarbejder med landets bedste forfattere og førende fagfolk, og vi er i tæt kontakt med praktikere og forskningsmiljøer.