MANUSKRIPTREDAKTØR til pædagogiske prøver og test

Er du vores nye redaktør?

Vi søger en manuskriptredaktør med stærke sproglige kompetencer til at styrke og varetage sprog- og redaktionsarbejdet i forlagets testafdeling. Vi laver test og prøver til daginstitutioner, skolen (fx dansk), PPR, tale-høre-lærere og mange flere. Der er tale om en stilling, hvor du arbejder med udvikling og tekstredaktion af test, prøver og vurderingsmaterialer, primært på det logopædiske og pædagogiske område.

Dansk Psykologisk Forlag er et spændende og innovativt forlag med et stærkt brand og tydelige værdier. Forlaget befinder sig i en spændende udviklingsfase, hvor der i høj grad satses på nye digitale strategier, både produkt- og markedsmæssigt.

Hvad skal du arbejde med?
Stillingen indeholder en bred vifte af opgaver, der spænder fra projektudvikling, samarbejde med forfattere til intensiv tekstredaktion og klargøring af det endelige materiale til udgivelse. Du vil primært beskæftige dig med redaktionelle opgaver i alle projekternes forskellige faser – som tekstredaktion, tekstproduktion, korrektur, projektledelse af grafisk produktion mv. Der er både tale om fysiske og digitale materialer, som ofte skal tænkes sammen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores psykolog/projektleder, som har det indholdsmæssige og faglige ansvar. Derudover vil du løbende samarbejde med eksterne aktører, såsom forfattere, grafikere og programmører.

Du bliver en aktiv del i testudviklingen og i samarbejder på tværs af forlagets afdelinger med bl.a. dataindsamling, udarbejdelse af supportmateriale, tekster til web og platforme, formidling til marketingafdelingen mv. Du vil i perioder også skulle løse redaktionelle opgaver i vores uddannelsesredaktion.

Hvem er du?
Du har en relevant akademisk uddannelse med en klar sproglig profil. Tekster og sprog er dit klare styrkeområde, du er knivskarp på skrift, kan redigere og strukturere tekster, er en god korrekturlæser – og har gerne blik for grafisk opsætning. Og du har sans for og lægger vægt på både detalje og helhed – og at det er grundlaget for gode produkter og klar kommunikation til de mange faggrupper, der skal bruge vores materialer.

Du skal være motiveret for at sætte dine sproglige og kommunikative færdigheder i spil med fokus på formidling, faglighed, systematik og bagvedliggende videnskabelighed. Du behøver ikke at kende til test og prøver, men det er en fordel, hvis du har erfaring med tekstredaktion, gerne i faglig sammenhæng, og evt. har kendskab til eller interesse for fagområderne psykologi, logopædi og pædagogik.

Som person er du initiativrig, energisk og udadvendt. Du er resultatorienteret og kan og vil tage ansvar. Samtidig har du blik for detaljerne, når det er nødvendigt.

Hvad tilbyder vi?
En spændende stilling med et stort selvstændigt ansvar hos et af Danmarks førende fagforlag, hvor miljøet er sprudlende, udviklende og tempofyldt. Vi drives af et højt niveau af professionalisme og integritet, en fordomsfri tilgang og et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø sammen med vores dygtige kolleger.

Der er tale om en deltidsstilling på 30 timer om ugen. Ansættelsen løber i et år med mulighed for forlængelse.

Kontakt
Vi ser frem til at modtage ansøgning og CV hurtigst muligt fra dig, men senest den 30. september 2021. Ansøgningen sendes til jr@dpf.dk. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. For yderligere information om stillingen bedes du kontakte projektleder/psykolog Julie Rosendahl på telefon 8880 2362 eller mail jr@dpf.dk.

Lønpakken indeholder en attraktiv fast løn og pension, der matcher jobbet og dine kvalifikationer. Alle henvendelser og ansøgninger vil naturligvis blive behandlet strengt fortroligt og i henhold til de gældende GDPR-regler.