Psykometriker/projektleder

Er du vores nye kollega?

Dansk Psykologisk Forlag søger en psykometriker og projektleder til udvikling af undervisningsmaterialer, prøver og test. Arbejdsopgaverne vil primært være inden for psykometri, databearbejdning og testudvikling.

Hvad skal du arbejde med?
Du bliver forlagets dataekspert, og du vil blive koblet på alle projekter, som involverer udvikling af pædagogiske prøver og test. Du er med fra projektopstart til udgivelse, dvs. lige fra pilotafprøvninger og indsamling af normer til dokumentation af proces, analyser og resultater på skrift. Du vurderer, hvilke analyser der skal indgå i de forskellige projekter.

Den anden del af jobbet er projektledelse. Her vil du i samarbejde med eksterne forfattere udvikle nye materialer. Vi er en mindre redaktion, hvor medarbejderne har stort ansvar og indflydelse. Du vil derfor få mulighed for at sætte præg på dine egne projekter.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores redaktionschef for undervisningsmaterialer, vores projektleder for test og udvikling og afdelingens manuskriptredaktør.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er cand.psych. – naturligvis med stor interesse for psykometri. Det er en fordel, men ikke et krav, at du tidligere har arbejdet med testudvikling. Det vigtigste er, at du har interesse for feltet og styr på datadelen.

Det er ideelt, hvis du har erfaring med Rasch-modeller og item response-teori. Og vi forestiller os, at du er fortrolig med Stata, SPSS eller lignende. Måske har du erfaring med at arbejde i R eller Python.

Det er en stor fordel i jobbet, hvis du også har interesse i formidling, da en væsentlig del af jobbet er formidling af viden om data til forskellige målgrupper, som ikke nødvendigvis har en baggrundsviden om statistik – fx i vejledninger og manualer.

Du har en pragmatisk tilgang til opgaver og er løsningsorienteret. Du arbejder selvstændigt, kan bevare overblikket og er ansvarsbevidst.

Vi tilbyder
Dansk Psykologisk Forlag er en ambitiøs arbejdsplads i konstant udvikling. Hverdagen på forlaget er præget af god energi, højt niveau af professionalisme og faglighed kombineret med en uhøjtidelig tone og humor.

Vi holder til i nye og moderne lokaler tæt på Strøget i København. Der er et godt arbejdsmiljø, og der bliver løbende afholdt sociale arrangementer som fx fredagsbar og biografklub.

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. For den rette kandidat kan timeantal dog tilpasses.

Kontakt
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit cv. Ansøgningen sendes til info@dpf.dk Vi afholder samtaler løbende og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte projektleder Mette Lyhne i uge 27 og 28 på ml@dpf.dk.

Alle henvendelser og ansøgninger vil naturligvis blive behandlet strengt fortroligt og i henhold til de gældende GDPR-regler.

Dansk Psykologisk Forlag
Dansk Psykologisk Forlag er et spændende og udviklingsorienteret forlag med et stærkt brand og tydelige værdier. Forlaget blev stiftet i 1949 og har udviklet sig fra at være et klassisk fagbogsforlag til at være et af Danmarks førende forlag inden for psykologi, pædagogik og ledelse. Udover bøger udgiver forlaget undervisningsmaterialer, prøver, vurderingsmaterialer samt test og tidsskrifter.

Forlaget er fondsejet og drives kommercielt med fokus på at skabe innovative og meningsfulde produkter inden for vores kerneområder til børn, unge og voksne baseret på forlagets grundlæggende værdier om at levere produkter af højeste kvalitet, faglighed og seriøsitet. Vi samarbejder med landets bedste forfattere og førende fagfolk, og vi er i tæt kontakt med praktikere og forskningsmiljøer.