Vi søger en psykologistuderende

Studentermedhjælper til testafdelingen

Dansk Psykologisk Forlag søger en studentermedhjælper til testafdelingen med tiltrædelse snarest muligt. Forlaget udgiver bøger og tests indenfor en bred vifte af psykologiens forskellige områder og har gjort det i mange år.

I vores testafdeling har vi travlt med udvikling og færdiggørelse af en række tests og prøver indenfor særligt det kliniske og pædagogiske område. Derfor har vi brug for en dygtig studentermedhjælper, der gerne vil have et spændende og alsidigt studiejob, som består af en bred vifte af testudviklingsopgaver.

Opgaverne vil bl.a. være:

  • Udformning af fysiske og digitale materialer
  • Dataindsamling og databehandling
  • Redaktionelle opgaver
  • Kontakt med kunder og samarbejdspartnere

Hvem søger vi:

Vi søger en psykologistuderende som har minimum et år tilbage af uddannelsen. Du skal have mulighed for at arbejde på Dansk Psykologisk Forlags kontor i København K 15 timer om ugen.

Jobbet kræver ikke forudgående erfaring med testudvikling- og/eller redaktion, men derimod at du har gå-på-mod, en ydmyg indstilling og masser af energi og lyst til lære.

Du vil arbejde tæt sammen med projektlederen på testområdet samt andre studentermedhjælpere. Det forventes samtidig, at du har mod på at arbejde selvstændigt og gå kreativt til opgaveløsning.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte projektleder Julie Rosendahl på jr@dpf.dk. Send en kort ansøgning og dit CV til kontakt@dpf.dk. Vi gennemfører samtaler løbende. Stillingen er med tiltrædelse i september.