Driftsproblemer på dpf.dk

Vi oplever for tiden ustabil drift på vores hjemmeside, og søgefunktionen er midlertidigt sat ud af funktion. Søger du et bestemt produkt, så sidder vi klar til at besvare spørgsmål og tage imod bestillinger. Kontakt os på info@dpf.dk eller tlf. 4546 0050. Vi arbejder på at løse problemet og beklager de gener, det giver.

Ved du, hvad du leder efter?
Brug  Googlesøgning  til at finde de enkelte titler eller forfattere. Når du kommer ind på forlagets produktsider, kan du bestille som hidtil.

Samlet overblik – brug navigationsbjælkerne
Brug de tre bjælker ORGANISATION, PSYKOLOGI og PÆDAGOGIK for at se alle produkter i kategorien. Fx finder du undervisningsmaterialer, vurderingsmaterialer og pædagogiske prøver under PÆDAGOGIK og test under PSYKOLOGI.

Se vores katalog 2019
Læs vores 2019 katalog online. 2019 kataloget er ét samlet katalog med alle vores udgivelser inden for vores tre udgivelsesområder – PÆDAGOGIK, PSYKOLOGI og ORGANISATION. Det omfatter alle vores produkter: bøger, tidsskrifter, undervisnings- og vurderingsmaterialer, pædagogiske prøver og test.

KATALOG 2019

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Denne bog kombinerer low arousal-principperne og den personcentrerede tilgang. Nøglebegreberne er autonomi, selvkontrol, pædagogisk kapital og ikke mindst etik.
Udkommer Mandag 24. juni 2019

,
Nyt prøvemateriale til mellemtrinnet. EVALD afdækker elevernes forståelse af fag- og skønlitterære tekster.
Udkommer Mandag 12. august 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlagsarrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.