Profil

Vores mission er at bidrage til en bedre hverdag og fremtid for børn, unge og voksne

Om forlaget

Kendetegnende for vores produkter skal være, at der er samtidigt fokus på individet, konteksten og aktøren. Uanset temaet skal der være udblik mod andre områder - både når der er tale om et kompetencefelt og et problemfelt.

Vi ønsker, at du som kunde får en oplevelse af, at vi kobler det teoretiske fundament til håndtering i praksis med blik på og anbefaling af, hvordan du kan komme videre med den indsigt, du har fået. Vi bestræber os på at kunne hjælpe dig eller dine pårørende med svar på spørgsmålene Hvad så? og Hvad nu?

Vi bestræber os på at inspirere til bedre praksis - uanset om det er personligt eller professionelt - og sætter en dyd i at møde dig i øjenhøjde.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til nye tendenser og tiltag, da vi har en tæt kontakt til såvel praktikerne som forskningsmiljøerne. Vi samarbejder med de bedste forfattere og førende fagfolk og søger at skabe fornyelse baseret på forlagets grundlæggende værdier om høj kvalitet, faglighed og seriøsitet.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Beskriver i et lettilgængeligt sprog og med mange konkrete eksempler og gode råd, hvordan man kan planlægge og gennemføre opstarten og indkøringsfasen i daginstitutionen.
Udkommer Fredag 1. juni 2018

,
Hvordan kan samskabelse skabe værdi i organisationer, og hvilket lederskab er nødvendigt i den samskabende organisation?
Udkommer Mandag 4. juni 2018

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen indeholder en udførlig beskrivelse af systemet og redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver desuden en grundig side for side-vejledning i anvendelsen af læsebogen og arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark
Udkommer Fredag 15. juni 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse medio 2018.
Udkommer Onsdag 1. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.