Ditte Darko

DITTE DARKO, psykolog, cand.psych., fra Københavns Universitet. Tidligere underviser og eksaminator ved Institut for Psykologi, KU. Har erfaring som konsulent fra det private erhvervsliv og arbejder i dag som selvstændig erhvervspsykolog. 

Ditte Darko arbejder med psykisk arbejdsmiljø og trivsel i virksom¬heder og organisationer, og har især beskæftiget sig med håndtering og forebyggelse af krænkelser i den danske film- og scenekunstbranche. Hun har erfaring med profes-sionel udvikling af ledere og medarbejdere, holder oplæg og underviser i en lang række emner relateret til psykisk arbejdsmiljø og trivsel, herunder kollegastøtteprogrammer. 

Ditte arbejder desuden som freelance fagjournalist for bl.a. Dansk Psykolog Forenings fagmagasin og er forfatter til en lang række artikler om psykologfaglige emner.  

www.dittedarko.dk 

Bog Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen? Og hvordan håndterer og forebygger arbejdsgivere seksuel chikane blandt deres medarbejdere og ledere?

225,00 kr. m/moms

E-bog DIGITAL ARTIKEL: ”Mestring af et grænseløst arbejdsliv - en fortælling om magt og gråzoner i den danske film- og scenekunstbranche” af Ditte Darko, udkommet i tidsskriftet Erhvervspsykologi, nr. 3, 2019.

45,00 kr. m/moms

E-bog DIGITAL ARTIKEL: "Mere håb, mindre krise" af Ditte Darkó, udkommet i tidsskriftet Erhvervspsykologi, nr. 2, 2015.

45,00 kr. m/moms

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

,
Hvad er kompetenceudvikling? Hvordan arbejder man seriøst og strategisk med kompetenceudvikling, så både organisationen og den enkelte når i mål?
Udkommer Mandag 1. marts 2021

,
Hvad er psykoterapi? Hvilke forskellige retninger er de mest almindelige? Hvordan virker psykoterapi? Hvordan foregår det i praksis?
Udkommer Onsdag 3. marts 2021

Giver et historisk og teoretisk overblik over begrebet coaching og belyser forskellige tilgange til praksis, som samles i ti bud på god coachingpraksis.
Udkommer Torsdag 25. marts 2021

Ny test på vej. SEF vurderer den gensidige påvirkning af sprog og eksekutive funktioner hos børn og unge 9-18 år. Forventet udgivelse i foråret 2021
Udkommer Torsdag 15. april 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.