Book os til et oplæg

Kunne du tænke dig, at få os ud til dit fagteammøde eller læsevejledernetværksmøde? Det kan være et fysisk møde eller online.

Image

Er der noget af vores materiale, du og dine kollegaer gerne vil høre mere om, så book et oplæg fra os. Vi præsenterer ofte vores undervisningsmaterialer for lærere fx i forbindelse med deres fagteammøder eller til faglige dage.

 

Præsentation af undervisningsmaterialer fra Dansk Psykologisk Forlag

Vil du gerne blive klogere på AKTIV – læsning og skrivningSKRIV derudad – situeret fremstilling og kontekstbaseret grammatik, læseprøverne EVALD, Tidlige tegn på faglige udfordringer – et materiale der afdækker elevernes arbejdshukommelse giver forslag til det videre arbejde eller SK-prøven – prøven, der vurderer elevernes skriftlige kompetencer? Dette er bare nogle af vores undervisningsmaterialer. Hvis der er noget, I gerne vil høre mere om, så kontakt Signe Stiig på ssa@dpf.dk eller udfyld nedenstående. Vi præsenterer meget gerne et af vores undervisningsmaterialer for hele skolens fagteam – online eller fysisk – kontakt os herunder.

 

Vi tilbyder også konsulentydelse i forbindelse med implementering af f.eks. EVALD. Her kan vi vejlede i brugen af prøven, aflæsning af resultater og planlægning af den efterfølgende undervisning.

Kontakt os her:

Skriv til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt og får planlagt et besøg. Vi ses!

AKTIV læsning og skrivning
EVALD
eSkolen
AKTIV læsning og skrivning i indskolingen
AKTIV læsning og skrivning - på mellemtrin og i overbygning
Matematikvanskeligheder
Læs sammen
TIDLIGE TEGN på faglige udfordringer
Skriftlige Kompetencer
SKRIV derudad