Temaer

Inspiration, viden og nye perspektiver

Serie

Den hvide serie > erhvervspsykologi

Bøger om psykologi i arbejdslivet

Tema

Høj begavelse hos børn og unge

Hvad er høj begavelse og intelligens? Er dit barn højtbegavet? Høj begavelse er en gave og udfordring Højtbegavede børn og unge i skolen

Tema

Børnebøger

Alle vores børnebøger er skrevet af førende danske og internationale eksperter inden for hver deres felt. Bøgerne omhandler alt fra angst, autisme og afspænding, til vredeshåndtering, hverdagsbekymringer og vejtrækningsøvelser.

Tema

Familieliv

Hvordan håndterer man hverdagens små og store udfordringer og skaber rammerne for et godt familieliv?

Tema

Organisationer i en verden i forandring

Verden ændrer sig hele tiden, og organisationerne skal være på forkant og følge med. Men forandringerne baner også vejen for, at man tænker organisation, strategi og forretning på nye måder. 

Tema

Angst hos børn

Angst er en almindelig følelse, som alle kender. Den beskytter os mod farlige ting. Men for nogle børn tager angsten overhånd og fylder det hele. Ca. 1-2 børn i hver skoleklasse har angst. Men der er hjælp at hente. Læs mere her.

Serie

Kort & godt-serien

Skarpe introduktioner til psykologi, organisation og pædagogik. Skrevet af førende danske eksperter i et sprog, der er til at forstå. Kort & godt!

Tema

Parforholdet i med- og modgang

Parforholdet er omdrejningspunktet og basen i mange menneskers liv. Her lever vi vores drømme og kriser, oplever nærvær, kærlighed og konflikter, gennemlever hverdag, familieliv og brud. Læs mere om, hvordan man styrker sit parforhold.

Tema

Det personlige lederskab

Det personlige lederskab er et hot emne i ledelsesdebatten. Lederen skal være lydhør og nærværende. Samtidig skal lederen være handlekraftig, modig og vægte paradokserne i en kompleks og foranderlig verden. Læs mere her.

Oversigt

Lydbøger

Her kan du finde alle lydbøger udgivet på Dansk Psykologisk Forlag

Tema

Psykologiens skyggesider

Nogle mennesker oplever det, der ikke må og bør ske. Deres personlige grænser bliver overskredet, og det efterlader dybe spor. Det kan dreje sig om seksuel chikane, vold, overgreb - eller om at være tæt på en psykopat eller narcissist. Og historien rummer også skræmmende og dystre kapitler, der både beskriver enkeltpersoner, samfundsinstitutioner og betroede psykologer og fagfolk.

Tema

Børn & unges trivsel

Flere børn og unge mistrives - og meget tyder på, at corona-nedlukningen har gjort ondt værre. Børnene har måttet undvære skole, venner og alt det sociale, der er så vigtigt. Det har konsekvenser for dagligdagen og trivslen - både på den korte og lange bane.

Tema

Læseforståelse og læselyst

Det er vigtigt at fremme børns læselyst og -forståelse. Jo mere de læser, desto mere læsevante bliver de - og des bedre forstår de teksterne, de læser.

Tema

God specialundervisning

God specialundervisning handler om at styrke elevernes potentialer og give dem mulighed for at lære og udvikle sig på deres egne præmisser.

Tema

Matematikvanskeligheder

God matematikundervisning for elever med matematikvanskeligheder er afgørende for at hjælpe dem med at opbygge en solid matematisk forståelse og overvinde de udfordringer, de står overfor.