Temaer

Inspiration, viden og nye perspektiver

Serie

Den hvide serie > erhvervspsykologi

Bøger om psykologi i arbejdslivet

Tema

Børn & unges trivsel

Flere børn og unge mistrives - og meget tyder på, at corona-nedlukningen har gjort ondt værre. Børnene har måttet undvære skole, venner og alt det sociale, der er så vigtigt. Det har konsekvenser for dagligdagen og trivslen - både på den korte og lange bane.

Tema

Familieliv

Hvordan håndterer man hverdagens små og store udfordringer og skaber rammerne for et godt familieliv?

Tema

Organisationer i en verden i forandring

Verden ændrer sig hele tiden, og organisationerne skal være på forkant og følge med. Men forandringerne baner også vejen for, at man tænker organisation, strategi og forretning på nye måder. 

Tema

Angst hos børn

Angst er en almindelig følelse, som alle kender. Den beskytter os mod farlige ting. Men for nogle børn tager angsten overhånd og fylder det hele. Ca. 1-2 børn i hver skoleklasse har angst. Men der er hjælp at hente. Læs mere her.

Serie

Kort & godt-serien

Skarpe introduktioner til psykologi, organisation og pædagogik. Skrevet af førende danske eksperter i et sprog, der er til at forstå. Kort & godt!

Tema

Parforholdet i med- og modgang

Parforholdet er omdrejningspunktet og basen i mange menneskers liv. Her lever vi vores drømme og kriser, oplever nærvær, kærlighed og konflikter, gennemlever hverdag, familieliv og brud. Læs mere om, hvordan man styrker sit parforhold.

Tema

Det personlige lederskab

Det personlige lederskab er et hot emne i ledelsesdebatten. Lederen skal være lydhør og nærværende. Samtidig skal lederen være handlekraftig, modig og vægte paradokserne i en kompleks og foranderlig verden. Læs mere her.

Tema

Psykologiens skyggesider

Nogle mennesker oplever det, der ikke må og bør ske. Deres personlige grænser bliver overskredet, og det efterlader dybe spor. Det kan dreje sig om seksuel chikane, vold, overgreb - eller om at være tæt på en psykopat eller narcissist. Og historien rummer også skræmmende og dystre kapitler, der både beskriver enkeltpersoner, samfundsinstitutioner og betroede psykologer og fagfolk.

Oversigt

Lydbøger

Her kan du finde alle lydbøger udgivet på Dansk Psykologisk Forlag