Gå hjem-møde

Tirsdag 14. september 2021 / Kl. 15:00 - 17:00

SUNDE PENGE

Tid

14. september 2021
Kl. 15:00 - 17:00

Sted

Arkitektforeningen
Åbenrå 34
1124 København K

Type

Gå hjem-møde

Pris

Gratis

Tilmeld

Skriv til kontakt@dpf.dk

Er det muligt at generere SUNDE PENGE?

 

Kan man drive her og nu-forretning og samtidig handle langsigtet forsvarligt? Med andre ord: Er det muligt at generere SUNDE PENGE? Dette kommer forfatteren Alexandra Krautwald, som har skrevet Sunde Penge i samarbejde med Julie Pohlentz, blandt meget andet ind på i bogen.

SUNDE PENGE er en appel til virksomhedernes ledere og beslutningstagere om at forstå, hvad der er på spil nu og i årene, der kommer. Det er en opfordring til at gentænke og handle, mens der stadig er mulighed for det. Hvis vi skal gøre os håb om at møde fremtidens krav, handler det ikke om at vende alt på hovedet, men om at bruge hovedet – om at prioritere, forbinde og balancere.

Vi håber at se dig til en faglig eftermiddag, hvor forfatterne giver et kvalificeret bud på, hvordan det kan ske. Skynd dig at sende en tilmelding afsted, da der er et begrænset antal pladser til rådighed, som besættes efter først-til-mølle-princippet.

Pris og tilmelding:

Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle. Dog beder vi dig sende en tilmelding til kontakt@dpf.dk senest den 10. september. Ved at tilmelde dig dette arrangement, tilmeldes du automatisk også vores nyhedsmail, som til enhver tid kan frameldes.