AC

Andy Cope

Om forfatteren

Andy Cope omtaler sig selv som »professionel instruktør og kvalificeret lærer, forfatter og vidensjunkie«. Han startede indenfor detailhandelsledelse og uddannede sig derfra til lærer og brugte ti år på at få sine første erfaringer med voksenundervisning.

Andy har i dag en kursusvirksomhed, der hedder »Art of Brilliance Ltd.«. Han kombinerer det med at skrive en doktorgrad ved Universitetet i Loughborough. Kurset »The Art of Being Brilliant« er udviklet på baggrund af nogle af hans undersøgelser, og det har nydt stor omtale i virksomheder og skoler verden over. Andy har skrevet bestsellerbogen Spy Dog (udgivet af Puffin), som har vundet prisen som årets børnebog hos Redhouse og »The Richard & Judy«-bogprisen. Spy Dog har solgt over en million eksemplarer verden over. Andy har også skrevet Raccoon Rampage udgivet af Harper Collins. Han har også skrevet Being Brilliant, som er en selvhjælpsbog til travle forretningsfolk samt A Brilliant Life og The Game of Life, som er Storbritanniens første bog om positiv psykologi til teenagers.

Andy havde ikke tidligere overvejet en medforfatter til en bog. Han var faktisk slet ikke sikker på, det ville gå godt. Andy var meget imponeret over nogle af Andy Whittakers ideer og må modvilligt indrømme, at de mest humoristiske indslag i bogen alle sammen er skrevet af Andy W. Selvom han synes, det er irriterende, så nyder han til gengæld godt af, at Andy W., med baggrund i sin uddannelse fra Morecambe, ikke er så god til at sætte sætninger sammen (han er sikker på, at hans medforfatter ikke ved, hvad en apostrof er, for slet ikke at tale om, hvordan det staves). Andys mål er at få positiv psykologi på skemaet i alle landets skoler og at blive fantastisk til at surfe.

Andy Cope kan kontaktes på: andy@artofbrilliance.co.uk
Se mere på hans hjemmeside: www.artofbrilliance.co.uk
Eller på hans Twitter konto: @beingbrilliant

Bliv forfatter

Har du en idé til en bog, eller mangler der en bestemt bog på markedet, så kontakt os gerne.