AW

Andy Whittaker

Om forfatteren

Andy Whittaker beskrives som det bedste, der er sket for Morecambe siden M6 motorvejen kom. Man siger, han er Lancashires svar på Anthony Robbins (stort navn i USA og en fantastisk motivationstræner, der også går på glødende kul). Andy er også en rigtig flink fyr.

Andy Whittaker er uddannet underviser i NLP og går meget højt op i selvudvikling. Han sluger utrolig mange bøger (og farer tit over en ordbog for at slå svære ord op). Han er enig med Andy C. i, at alle de bedste ideer i denne bog er hans. Men han er dybest set meget taknemmelig over, at Andy C. har hjulpet ham med at sætte sætningerne sammen. Og de der apostroffer er virkelig irriterende.

Andy har begge ben på jorden. Han arbejder sammen med den anden Andy. Han kan godt bruge de store ord, men er helst fri. Han vil hellere bruge sin erfaring til at lære alle typer mennesker at kende. Han har studeret adfærd i både store og små firmaer. Men vigtigst af alt, han har brugt tid på at lære om ledelse, kommunikation, hvordan mennesker påvirker hinanden og målsætning. Han arbejder mest med moderne personaleudvikling og er god til både gruppeundervisning og individuel træning, og han bruger altid sine evner inden for NLP til at opnå de utroligste resultater.

Andy er utrolig sympatisk og en usædvanlig morsom foredragsholder. Han har et helt enestående talent til at fortælle en hel livshistorie med op- og nedture på en utrolig gribende måde, som alle kan forstå. Andy har en lille datter, så der er ikke meget fritid. Og alligevel har han en gang imellem et ekstra job som standupkomiker, som er en dejlig afveksling fra tidens travlhed. Andy har en ambition om at blive verdens bedste lærer.

Andy Whittaker kan kontaktes på andyw@artofbrilliance.co.uk
Se mere på hans hjemmeside: www.artofbrilliance.co.uk
Eller på hans Twitter konto: @beingbrilliandyw

Bliv forfatter

Har du en idé til en bog, eller mangler der en bestemt bog på markedet, så kontakt os gerne.