Bianca Solveig Stjerne

Bianca Solveig Stjerne

Om forfatteren

Bianca Solveig Stjerne er under uddannelse i psykomotorik på UCC og Certificeret Business & life Coach fra Manning Inspire. Hun har selv flere års erfaring som kronisk smertepatient, og Bianca indså hurtigt, at hun stod overfor en række afgørende valg. Som hun selv udtrykker det: Bliv bitter, eller ‘get better’ – hun valgte heldigvis det sidste. Hun valgte nemlig at leve aktivt med sin sygdom, og derigennem startede et anderledes kapitel i hendes liv med nye muligheder.

Bianca underviser på Komiteen for sundhedsoplysnings patientkurser i kronisk sygdom og smerte coping. Derudover er Bianca coach, aktiv foredragsholder, underviser i mindfulness, blogger, klummeskribent, billedkunstner, sangerinde og sangskriver samt forfatter.

Bianca beskæftiger sig bl.a. med følgende emner: sygdomsmestring, patient empowering, sygdomsforståelse, coping strategier, smertemestring/coping, at sætte mål – actionplaner, tab, sorg og accept af sygdom, sygdoms coping – værktøjer til at blive en god selvhjælper, kommunikation og kreativ problemløsning.

Den røde tråd i Biancas arbejde er etableringen af personlig udvikling og smerte- og sygdomsmestring, og hendes passion, for at skabe et bedre liv for mennesker, der lever med kronisk sygdom, skinner igennem alt, hvad hun foretager sig.

Hjemmeside: www.biancasolveig.com

Bliv forfatter

Har du en idé til en bog, eller mangler der en bestemt bog på markedet, så kontakt os gerne.