IP

Inger-Lise Lund Petersen

Om forfatteren

Inger-Lise Lund Petersen er lektor på Københavns Professionshøjskole, hvor hun arbejder med efter- og videreuddannelse af vejledere. Hun er fagansvarlig og underviser på diplomuddannelserne i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning samt vejledning og supervision. Hun har arbejdet inden for vejledningsområdet i 25 år med praksiserfaring fra grund- og erhvervsskolen samt UU, Ungdommens Uddannelsesvejledning.

Inger-Lise Lund Petersen har siden 2017 været associeret medlem af forskningsenheden på Conservatoire National des Arts et Métiers i Paris i vejledningsafdelingen INETOP (L’institut national d’étude du travail et d’orientation professionnelle), hvor hun forsker i eksistentiel vejledning.

Inger-Lise Lund Petersen er medlem af bestyrelsen i Danmarks Vejlederforening, ligesom hun er medlem af NoRNet (The Nordic Research Network on Transitions, Career and Guidance), Nordic Network VALA (Netværk for udbydere af vejlederuddannelse på diplom- og masterniveau i de baltiske og nordiske lande), NICE Foundation (Network for Innovation in Career Guidance and Counselling in Europe) samt Nationalt Netværk for Forskning i Vejledning.

Bliv forfatter

Har du en idé til en bog, eller mangler der en bestemt bog på markedet, så kontakt os gerne.