Køb

Du kan trygt foretage dine indkøb på www.dpf.dk, fordi:

Alle køb med betalingskort foretages via betalingssystemet QuickPay (læs mere på www.quickpay.dk), der er godkendt af PBS.

Kreditkortoplysningerne formidles via www.dpf.dk til PBS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer) – vi ser derfor ikke dine kortoplysninger.

Når du betaler med betalingskort, trækkes beløbet først, når ordren afsendes fra forlaget.

Vi opbevarer fakturerings- og leveringsadresse (kun for at sikre korrekt forsendelse og til opklaring af et evt. misbrug af kreditkort). Ingen af disse oplysninger videregives til andre. Endvidere gemmes kundes ip-adresse (en unik adresse til kundes computer) ved køb. Dette kun for at kunne forfølge misbrug af kreditkortoplysninger (stjålne kort).

Virksomheder og institutioner kan ansøge om at få oprettet en firmakonto. For at kunne betale via faktura eller EAN-nummer, skal du oprette en kundekonto, som efterfølgende skal tilknyttes en firmakonto af forlaget. Du kan ansøge om at betale med faktura/EAN ved at skrive til os eller ringe på 45 46 00 50.

Du vil kun modtage reklame (nyhedsbrev og andet), hvis du selv har bedt om det. Har du tilmeldt dig nyhedsbrev eller lignende, kan du til hver en tid afmelde det igen.

Priser

Alle priser er gældende udsalgspriser og oplyses inkl. og ekskl. 25 % moms.

Betaling

På www.dpf.dk kan der betales på to måder:

Betalingskort

Du kan benytte betalingskortene Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Eletron og JCB. Du kan også betale via MobilePay. Når du betaler på denne måde, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes.

Betaling for e-bøger trækkes med det samme, når e-bogen er downloadet.

Faktura/EAN

Virksomheder og institutioner kan med en kundekonto ansøge om at betale med faktura/EAN. Hvis du betaler med faktura/EAN, modtager du en faktura, der specificerer købet. Vi forbeholder os ret til at afvise ansøgning om denne kontoform uden yderligere begrundelse.

Rykkere

Hvis forlaget ikke modtager din betaling ved betalingsfristens udløb, forbeholder forlaget sig ret til at opkræve et rykkergebyr på 100 kr. pr. rykker.

Ordrebekræftelse

Straks efter du har godkendt/afsendt din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse per e-mail med oplysninger om din ordres indhold, leveringsadresse m.v.

Særligt for e-bøger

Straks efter du har godkendt/afsendt din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordres indhold samt download link til e-bogen.

E-bogen kan downloades én gang, og købet af e-bogen kan kun afbestilles, hvis downloadlinket ikke er blevet aktiveret. Du kan downloade og læse e-bøger på din tablet, smartphone eller pc (for at kunne læse e-bogen på din pc, skal du først have installeret Adobe Digital Editions). Vi anbefaler, at du gemmer ePub-filen på din computer eller mobile enhed efter download. E-bøger fra Dansk Psykologisk Forlag er ePub-filer, som er elektronisk vandmærkede. De kan og vil blive sporet ved opdagelse af misbrug.

Husk, at din e-bog er til personlig brug. Som følge af bestemmelser i ophavsretsloven må e-bogen ikke deles med andre end personer i din husstand.

Hvad er lovlig kopiering?

Hvad er reglerne for kopiering og deling af studiebøger og andre bøger? Hvad gælder for trykte bøger og for digitale bøger? Hvad må man som underviser, som studerende og som privatperson?

Ulovlig kopiering og deling af studiebøger er en udfordring for de danske lærebogsforfattere og forlag. Derfor opfordrer vi til, at undervisere og studerende kender og overholder reglerne for god skik og brug af undervisereksemplarer og studiebøger

Dansk Psykologisk Forlag støtter op om kampagnen Os der elsker viden, som har til formål at komme ulovlig deling af studiebøger til livs. Hvis du er i tvivl om, hvad du må dele og kopiere fra dit undervisereksemplar, studiebøger og andre materialer, så kan du her få mere information om, hvad der er tilladt i forhold til gældende lovgivning. Kampagnen Os der elsker viden er et samarbejde mellem bl.a. Danske Forlag, Copydan Tekst og Node, forfattere og forlag.

Levering

Leveringsformer

Varer fra Dansk Psykologisk Forlag leveres fra vores lager DBK via Post Nord eller AT Postservice via GLS.

Leveringstid

Lagervarer leveres i løbet af 2-3 hverdage. Bestillinger til udlandet må påregnes længere leveringstid, da leveringen i disse tilfælde afhænger af lokale udbringningsforhold i de enkelte lande. Ved køb af Print-on-Demand-bøger er leveringstiden 2-3 uger.

Leveringsomkostninger

Leveringsomkostninger afhænger af flere forhold (land, omfang etc.). Betaler du med betalingskort, fremgår beløbet af din bestilling, inden du godkender købet.

Hvis du betaler med faktura/EAN, fremgår beløbet af fakturaen.