Om forlaget

Vores mål er at inspirere til bedre praksis - både fagligt og personligt

Dansk Psykologisk Forlag blev stiftet i 1949 af en gruppe skolepsykologer med det formål at udvikle prøvematerialer, der kunne støtte dem i deres arbejde med børn og unge. Der var brug for deres udgivelser, og lige siden har forlaget været en toneangivende aktør på det psykologiske og pædagogiske felt.

Forlaget har gennem tiden udviklet sig fra at være et klassisk fagbogsforlag til at være et af Danmarks førende forlag inden for vores tre hovedområder: psykologi, pædagogik og organisation. Og i dag leverer forlaget produkter til både professionelle og private – og særligt til alle de forskellige faggrupper, der arbejder med mennesker.

Vi samarbejder med de dygtigste forfattere og eksperter inden for deres respektive kompetenceområder om udgivelse af bøger, undervisningsmaterialer, pædagogiske prøver, test og tidsskrifter, der alt sammen er baseret på vores værdier om høj kvalitet, faglighed og seriøsitet. Udgivelser, der giver mening i praksis. Vi er i tæt kontakt med praktikere og forskningsmiljøer, og vores udgivelser formidler vigtig viden med fokus på læring, praksis og handling.

Dansk Psykologisk Forlag ejes af en erhvervsdrivende non-profit fond med en tilhørende fondsbestyrelse. Forlaget ledes af direktionen og driftbestyrelsen, der udpeges af fondsbestyrelsen.