Messe

Onsdag 27. april 2022

Lærfest Aarhus

Tid

27. april 2022

Type

Messe

Tilmeld

Lærfest Aarhus

27. og 28. april i Musikhuset Aarhus / Aarhus Congress Center i Aarhus på stand nr. 60

I Musikhuset / Aarhus Congress Center glæder vi os til at se dig d. 27. og 28. april ved stand 60. Også her har vi et udvalg af både nye og populære undervisningsmaterialer, pædagogiske prøver og fagbøger med – og selvfølgelig også muleposer og bolsjer.

Onsdag kl. 10.00 kan dansklærerne høre om måder at gøre fremstillingsformer mere autentiske og meningsfulde på og undervisning i teksters modtager, afsender, skønhed og norm. Maria Skelbæk-Bundesen præsenterer sit materiale SKRIV derudad og fortæller mere om, hvordan elever kan arbejde med stavning og grammatik i kontekst, når det giver mening for indholdet.

Onsdag kl. 14.00 præsenterer Ib Hedegaard Larsen sit materiale til elever, der har udfordringer med arbejdshukommelsen. Med screeningsmaterialet TIDLIGE TEGN og undervisningsmaterialet HUSK & LÆS, HUSK & REGN og HUSK & SKRIV, kan man afdække den enkelte elevs behov og forudsætninger samt støtte og træne elevens arbejdshukommelse i kombination med læsning, taltræning og fremstilling.

Torsdag kl. 11.30 kan matematiklærerne høre oplæg om, hvordan man kan gribe elevernes ‘regnehuller’ an. Der er nemlig altid noget, man er god til, når det kommer til matematik. Materialet MATEMATIKVANSKELIGHEDER er et redskab til at kortlægge og støtte elever med matematikvanskeligheder. Forfatter Lena Lindenskov præsenterer desuden sit nye undervisningsmateriale REGNEHULLER, som retter sig til mellemtrinnet.

 

OPLÆG

ONS. 27.04:

  • Kl. 10.00 – Maria Skelbæk-Bundesen med SKRIV DERUDAD – kontekstbaseret grammatik og situeret skrivning (lokale 5)
  • Kl. 14.00 – Ib Hedegaard Larsen med TIDLIGE TEGN på faglige udfordringer (lokale 11)

TORS. 28.04:

  • KL. 11.30 – Lena Lindenskov med MATEMATIKVANSKELIGHEDER og REGNEHULLER (lokale 11)

Læs mere