ET

Elizabeth Twombly

Om forfatteren

Elizabeth Twombly, M.S., bor i Eugene i Oregon og er medlem af lærerkollegiet ved Early Intervention Program ved University of Oregon, Eugene. Før Elizabeth Twombly begyndte at beskæftige sig med fagområdet for tidlig intervention, arbejdede hun i mange år med småbørn med specifikt fokus på miljøundervisning, barnepleje og førskoleprogrammer både på USAs øst- og vestkyst.

Hun har bidraget til Ages & Stages Questionnaires®, Third Edition (ASQ®-3): A Parent-Completed Child Monitoring System (Squires & Bricker, Paul H. Brookes Publishing Co., 2009) og er medforfatter til Ages & Stages Questionnaires®: Social-Emotional (ASQ®:SE): A Parent-Completed, Child-Monitoring System for Social-Emotional Behaviors (i samarbejde med Squires & Bricker, Paul H. Brookes Publishing Co., 2002).

Elizabeth Twombly har i over 20 år været en del af ASQ®-forskerteamet, og hun underviser i hele USA og også internationalt i implementeringen af udviklingsmæssige og socialt-emotionelle screeningværktøjer ved hjemmebesøgsforløb og i sundhedsrelaterede og undervisningsmæssige kontekster.

Bliv forfatter

Har du en idé til en bog, eller mangler der en bestemt bog på markedet, så kontakt os gerne.