Messe

Onsdag 16. marts 2022

Lærfest København

Tid

16. marts 2022

Type

Messe

Tilmeld

Lærfest København

16. og 17. marts i Bella Center København på stand nr. 376

I Bella Center København står vi klar på stand 376 d. 16. og 17. marts med flotte muleposer og spændende undervisningsmaterialer.

Onsdag kl. 11.15 kan matematiklærerne høre oplæg om, hvordan man kan gribe elevernes ‘regnehuller’ an. Der er nemlig altid noget, man er god til, når det kommer til matematik. Materialet MATEMATIKVANSKELIGHEDER er et redskab til at kortlægge og støtte elever med matematikvanskeligheder. Forfatter Lena Lindenskov præsenterer desuden sit nye undervisningsmateriale REGNEHULLER, som retter sig til mellemtrinnet.

Onsdag kl. 13.15 kan dansklærerne høre om AKTIV læsning og skrivning. Undervis med kreativt og motiverende materiale, der udvikler elevernes aktive læseindstilling, brug af læseforståelsesstrategier og kendskab til teksttyper gennem samtale, skrivning og fysiske aktiviteter. Forfatterne Lene René Nielsen og Helle Vabengaard er klar til give inspiration til øget læse- og skrivelyst.

Torsdag kl. 10:15 præsenterer Ib Hedegaard Larsen sit materiale til elever, der har udfordringer med arbejdshukommelsen. Med screeningsmaterialet TIDLIGE TEGN og undervisningsmaterialet HUSK & LÆS, HUSK & REGN og HUSK & SKRIV, kan man afdække den enkelte elevs behov og forudsætninger samt støtte og træne elevens arbejdshukommelse i kombination med læsning, taltræning og fremstilling.

 

OPLÆG

ONS. 16.03:

  • Kl. 11.15 – Lena Lindenskov med MATEMATIKVANSKELIGHEDER og REGNEHULLER (oplægslokale F)
  • KL. 13.15 – Lene René Nielsen og Helle Vabengaard med AKTIV læsning og skrivning (oplægslokale F)

TORS. 17.03:

  • Kl. 10.15 – Ib Hedegaard Larsen med TIDLIGE TEGN på faglige udfordringer (oplægslokale F)