Ditte Darko

DITTE DARKO, psykolog, cand.psych., fra Københavns Universitet. Tidligere underviser og eksaminator ved Institut for Psykologi, KU. Har erfaring som konsulent fra det private erhvervsliv og arbejder i dag som selvstændig erhvervspsykolog. 

Ditte Darko arbejder med psykisk arbejdsmiljø og trivsel i virksom¬heder og organisationer, og har især beskæftiget sig med håndtering og forebyggelse af krænkelser i den danske film- og scenekunstbranche. Hun har erfaring med profes-sionel udvikling af ledere og medarbejdere, holder oplæg og underviser i en lang række emner relateret til psykisk arbejdsmiljø og trivsel, herunder kollegastøtteprogrammer. 

Ditte arbejder desuden som freelance fagjournalist for bl.a. Dansk Psykolog Forenings fagmagasin og er forfatter til en lang række artikler om psykologfaglige emner.  

www.dittedarko.dk 

Bog Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen? Og hvordan håndterer og forebygger arbejdsgivere seksuel chikane blandt deres medarbejdere og ledere?

225,00 kr. m/moms

E-bog DIGITAL ARTIKEL: ”Mestring af et grænseløst arbejdsliv - en fortælling om magt og gråzoner i den danske film- og scenekunstbranche” af Ditte Darko, udkommet i tidsskriftet Erhvervspsykologi, nr. 3, 2019.

45,00 kr. m/moms

E-bog DIGITAL ARTIKEL: "Mere håb, mindre krise" af Ditte Darkó, udkommet i tidsskriftet Erhvervspsykologi, nr. 2, 2015.

45,00 kr. m/moms

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Der er ingen kommende øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

, , , ,
Et godt studieliv kommer ikke af sig selv. Det afhænger af dine valg og handlinger – og ikke mindst af det studiemiljø, du er en del af.
Udkommer Tirsdag 11. maj 2021

,
Hvad er samskabelse? Hvad sker der med samskabelse, når den møder virkeligheden og hverdagen? Kan samskabelse indfri de store ambitioner om fremtidens velfærdssamfund?
Udkommer Tirsdag 18. maj 2021

,
Det kognitive funktionsniveau har væsentlig betydning for den enkeltes evne til at følge en uddannelse, passe sit arbejde, regulere følelser og indgå i og fastholde sociale relationer.
Udkommer Fredag 28. maj 2021

,
Når en leder rykker opad i organisationen, skal noget læres og andet aflæres. Det er afgørende at vide hvad og hvordan.
Udkommer Fredag 28. maj 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.