Alexandra Krautwald

Alexandra Krautwald har i godt 30 år løst opgaver og lavet undersøgelsesarbejde inden for organisationsforandringer og virksomhedsudvikling.

Hendes primære arbejdsområder er ledelse i det moderne arbejdsliv, faktabaserede fremtidsstudier, beslutningsrådgivning, fremtidens arbejdsmarked og forretningsstrategier.

Med en vidtforgrenet baggrund inden for journalistik, kommunikation, psykologi, finans og ledelse har hun i løbet af sin karriere stiftet, drevet og solgt to virksomheder.

I dag driver hun rådgivningsvirksomheden Composing og er sideløbende medlem af advisory boards og bestyrelser samt fast foredragsholder hos Athenas.

Som forfatter står hun bag bøgerne Unge generationer på arbejde – vejen til et anderledes rigt liv (2018), Oplagt – at lede adfærd (2015) og Strategiimplementering – værktøjskassen (2013).  Har sammen med Mettelene Jellinggaard bidraget med kapitlet ”Mennesker i forandringsprocesser” i antologien Organisationer i en overgangstid – håndbog for ledere (2021).

Bog En opfordring til virksomhedernes ledere og beslutningstagere til at gentænke og handle, mens der stadig er mulighed for det. Hvis vi skal gøre os håb om at møde fremtidens krav, handler det ikke om at vende alt på hovedet, men om at bruge hovedet – om at prioritere, forbinde og balancere.

320,00 kr. m/moms

Bog E-bog En rejse ind i Generation Y og Z's verden. Bogen udforsker de unges vej ud i arbejdslivet og guider de ledere, der skal lede og samarbejde med dem.

270,00 kr. m/moms
189,00 kr. m/moms

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Der er ingen kommende øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

, , , ,
Et godt studieliv kommer ikke af sig selv. Det afhænger af dine valg og handlinger – og ikke mindst af det studiemiljø, du er en del af.
Udkommer Tirsdag 11. maj 2021

,
Hvad er samskabelse? Hvad sker der med samskabelse, når den møder virkeligheden og hverdagen? Kan samskabelse indfri de store ambitioner om fremtidens velfærdssamfund?
Udkommer Tirsdag 18. maj 2021

,
Det kognitive funktionsniveau har væsentlig betydning for den enkeltes evne til at følge en uddannelse, passe sit arbejde, regulere følelser og indgå i og fastholde sociale relationer.
Udkommer Fredag 28. maj 2021

,
Når en leder rykker opad i organisationen, skal noget læres og andet aflæres. Det er afgørende at vide hvad og hvordan.
Udkommer Fredag 28. maj 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.