Morten Saxtorff Andreasen

Morten Saxtorff Andreasen (1992). Aut. psykolog og seniorkonsulent i TricasEsport.

Esports ekspert, gamer og organisatorisk ildsjæl. Med Morten Saxtorff Andreasens brede fundering i den danske Esportsverden samt internationale forskningsmæssige overblik kvalificerer han i det daglige den psykologfaglige retning i TricasEsport. Med fokus på potentialeudvikling gennem gaming arbejder Morten Saxtorff Andreasen i det daglige med at styrke Esportsmiljøer samt udvikle organisationerne omkring disse.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

,
Hvad er kompetenceudvikling? Hvordan arbejder man seriøst og strategisk med kompetenceudvikling, så både organisationen og den enkelte når i mål?
Udkommer Mandag 1. marts 2021

,
Hvad er psykoterapi? Hvilke forskellige retninger er de mest almindelige? Hvordan virker psykoterapi? Hvordan foregår det i praksis?
Udkommer Onsdag 3. marts 2021

Giver et historisk og teoretisk overblik over begrebet coaching og belyser forskellige tilgange til praksis, som samles i ti bud på god coachingpraksis.
Udkommer Torsdag 25. marts 2021

Ny test på vej. SEF vurderer den gensidige påvirkning af sprog og eksekutive funktioner hos børn og unge 9-18 år. Forventet udgivelse i foråret 2021
Udkommer Torsdag 15. april 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.