Reinhard Stelter

Reinhard Stelter

Om forfatteren

Reinhard Stelter er ph.d. i psykologi og professor i sport- og coachingpsykologi, leder af Coaching Psychology Unit, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet, hvor han desuden forsker og underviser inden for psykologi, coaching, læring, udvikling og ledelse.

 

Han er gæsteprofessor og fagkoordinator på Master of Public Governance ved Copenhagen Business School og Københavns Universitet med ansvar for det obligatoriske modul ”Det personlige lederskab og dialogisk coaching”. Siden 2011 har Reinhard været Course director på Copenhagen Summer University med kurset ”Coaching, Kierkegaard og lederskab”.

 

Desuden er Reinhard medlem af Advisory Board ved Copenhagen Coaching Center, hvor han desuden arbejder som seniorcoach og underviser på centrets toårige coachinguddannelse.

 

Reinhard har sideløbende sin egen virksomhed (www.rstelter.dk), hvor han praktiserer som coach og akkrediteret coachingpsykolog samtidig med, at han arrangerer og afvikler workshops og foredrag inden for coaching, personligt lederskab og sportspsykologi. Reinhard er en yderst efterspurgt foredragsholder og workshopleder både i Danmark og udlandet.

 

Reinhard er medlem af Dansk Psykolog Forening og akkrediteret medlem af International Society for Coaching Psychology. Hans aktuelle forskningsinteresser ligger inden for udvikling og forskningsmæssig afprøvning af en narrativ-samskabende tilgang inden for coaching- og idrætspsykologi. Endvidere har han forsket i identitet og læreprocesser, mindfulness og kropslighed samt motivation og udviklingsprocesser. Reinhard er desuden uddannet psykoterapeut og har en efteruddannelse i idrætspsykologi.

 

Herudover er Reinhard medlem af Editorial Boards for International Coaching Psychology Review, Coaching – Theory, Research and Practice, International Journal of Mentoring and Coaching, Psychology of Sport and Exercise, Scientific Advisory Council, The Institute of Coaching, Harvard Medical School, tidligere bestyrelsesmedlem i European Mentoring & Coaching Council (EMCC) i Danmark og European Federation of Sport Psychology (FEPSAC) samt siden 2009 Honorary Vice President i International Society for Coaching Psychology, Associate of the TAOS Institute.

 

Reinhard er forfatter til flere bøger, bl.a. en af Skandinaviens mest succesrige bøger inden for coaching, Coaching – læring og udvikling. Han har forfattet og/eller redigeret mere end 10 bøger og publiceret over 200 artikler i bøger og tidsskrifter – både i Danmark og i udlandet.

Bøger af Reinhard Stelter

Bliv forfatter

Har du en idé til en bog, eller mangler der en bestemt bog på markedet, så kontakt os gerne.