Bestil gennemsynseksemplar

Dansk Psykologisk Forlag udgiver mange relevante undervisningsmaterialer. Vi tilbyder et gratis gennemsynseksemplar til dig, der er underviser i grundskolen, og som overvejer overvejer at bruge én eller flere af vores materialer i undervisningen.


Bemærk, at vi udsender faktura på gennemsynseksemplarerne, som krediteres ved returnering. I kan beholde gennemsynseksemplarerne i 14 dage. Derefter returneres de i pæn og salgbar stand.


I betaler selv returporto. Det en god idé at returnere varerne som pakkepost, så du har postvæsenets kvittering som dokumentation, såfremt varerne ikke modtages. Såfremt varerne er beskadigede ved returmodtagelsen på grund af mangelfuld emballering, kan vi ikke garantere refundering af varernes fulde pris.

  • Indtast kontaktoplysninger

  • Indtast skolens adresse

  • Indtast materialets titel og ISBN-nummer

    Husk evt. nummer/årgang
  • Betingelser

    Vi forbeholder os ret til at vurdere alle henvendelser og evt. afvise bestillinger, der ikke skønnes relevante. Når du bestiller gennemsynseksemplar hos Dansk Psykolog Forlag, accepterer du samtidig, at vi må kontakte dig for at høre nærmere om din oplevelse af materialet.