Ses vi til Lærfest 2024?

Gå på opdagelse i vores materialer og hør spændende oplæg fra vores forfattere i Bella Center København den 13. og 14. marts 2024. Find os på stand 138 i hal B2!

Vi står klar til at fortælle om vores populære undervisningsmaterialer, pædagogiske prøver og fagbøger. Læg vejen forbi og få en mulepose med spændende inspiration til din undervisning, bolsjer, plakater og en masse gode messetilbud.

Du kan bl.a. hente et STAV-hæfte!

Ses vi?

Oplæg onsdag d. 13. marts 2024

 

onsdag d. 13. marts – Lokale 5 – 10.15-11.00

Lydmonstre – leg og læsning

Materialet tilbyder en legende og motiverende tilgang til den første læsetilegnelse. Eleverne inviteres ind i en fantasiverden med sjove lydmonstre (lydrette nonsensord), hvor syntese og analyse trænes gennem leg.

Oplægsholdere: Dorte Siliam Kristensen, Edel Irene Nørgaard og Pernille Hasselholdt Bach

 

onsdag d. 13. marts – Lokale 18 – 11.15-12.00

Ord og matematik

Hvordan kan ord være medvirkende årsag til, at børn oplever udfordringer i matematik? Hvor vigtigt kan sprog være i matematikfaget? Oplægget giver dig både svar på spørgsmålene og indblik i lærebogsmaterialet Ord & matematik fra Dansk Psykologisk Forlag

Oplægsholder: Mikkel Stoltenberg Hatting

 

onsdag d. 13. marts – Lokale 5 – 13.15-14.00

Ordblindes vej til mestring

Mestringsmodellen klæder læsevejledere og ordblindelærere på til et struktureret samarbejde om ordblindes succes. Der præsenteres hands-on øvelser til fokus på ordblindes forståelse, accept og positive mindset.

Oplægsholdere: Mette Bach Laursen og Mie Askjær Midtgaard

 

 

Oplæg torsdag d. 14. marts 2024

 

torsdag d. 14. marts – Lokale 18 – 10.15-11.00

Stjernestunder – en helhedsorienteret læse- og skriveundervisning 

Konkrete bud på engagerende, funktionel og sammenhængende læseskrive-undervisning i et klassefællesskab (0.-6. klasse), hvor udfordringer og muligheder for alle er kodeord.

Oplægsholder: Pernille Sørensen og Lena Bülow-Olsen

 

torsdag d. 14. marts – Lokale 18 – 11.15-12.00

Højtbegavede elever og differentiering

Der er højtbegavede elever på alle skoler, men ved du, hvordan du identificerer dem, og hvordan du kan differentiere undervisningen? Med viden om kendetegn og 1-2-3 Differentierede temabøgerne er du godt på vej.

Oplægsholder: Rikke Christensen

 

torsdag d. 14. marts – Lokale 16 – 13.15-14.00

Nyt differentieret Læsebogssystem 1-2. klasse: Læs sammen

Oplev det nye Læsebogssystem på 3 niveauer, lær at tilrettelægge stationsundervisning med differentieret læse-, skriveaktiviteter, hvor også elever i risiko for dysleksi knækker læsekoden.

Oplægsholder: Conni Camille Isgaard