Flere børn og unge mistrives - og meget tyder på, at corona-nedlukningen har gjort ondt værre. Børnene har måttet undvære skole, venner og alt det sociale, der er så vigtigt. Det har konsekvenser for dagligdagen og trivslen - både på den korte og lange bane.
Tema
Børn & unges trivsel
Under corona-nedlukningen bliver der nærmest dagligt slået alarm om, at børn og unge mistrives, fordi de er afskåret fra aktiviteter og venner i skole og fritiden. Nogle børn og unge er ensomme, andre bekymrer sig om nuet og fremtiden. Den ringere trivsel kan føre til stress, angst, depression og andre psykiske reaktioner. Særligt bekymrede meldinger er der i forhold til børn fra ressourcesvage familier, som ikke har overskud til at støtte børnene og hjælpe dem godt igennem.
Stress og mistrivsel kan have store konsekvenser.
Men også børn, der ellers ikke var i risiko, kan få psykiske udfordringer i kølvandet af nedlukningen. Allerede inden corona-krisen udtrykte flere fagfolk – understøttet af de årlige trivselsundersøgelser – bekymring for børn og unges generelle psykiske trivsel. Særligt er der over de seneste år er der mere stress, angst og depression blandt børn og unge. Undersøgelser viser, at de unge er den gruppe i befolkningen, der føler sig mest ensomme og stressede under coronaen – og at det er stigende.
Trivsel er vigtig for børns udvikling
Børn og unges trivsel er vigtig for deres udvikling – personligt, socialt og fagligt. Nogle børn buldrer og brager, når de ikke trives, andre er mere stille og kan mistrives over længere tid, uden nogen opdager det.
De fleste børn har perioder i løbet af opvæksten, hvor tingene ikke spiller på den rigtige måde. Nogle børn har forbigående udviklingskriser eller kortere perioder med mistrivsel, andre oplever problemer eller konflikter i familien, skolen eller blandt vennerne. Og nogle børn har så alvorlige problemer med trivslen, at det truer deres udvikling. Det kan hænge sammen med skolevægring, stress, angst, depression, spiseforstyrrelser, ADHD, ADD, OCD, autisme eller andet.
Hvis man har en bekymring for et barn eller en ung, er det vigtigt at reagere. Hvad skyldes mistrivslen? Hvad kan man gøre? Kan man ændre nogle ting derhjemme eller i skolen? Skal man søge professionel hjælp?
Skolevægring
Mistrivsel hos børn i skolealderen kan vise sig ved, at barnet ikke vil i skole. Skolevægring var et stigende problem i tiden før corona-nedlukningen, og det er endnu ikke til at sige, om problemet vil være lige så stort, når skolerne åbner helt op igen. Skolevægring er et komplekst problem, og det kan være barnets måde at reagere på mistrivsel i skolen, problemer derhjemme eller andre udfordringer, der påvirker barnets hverdag.
“Skolevægring er ikke et enkelt og overskueligt problem. Og derfor er der heller ikke nogle enkle løsninger. Man kan ikke lige fixe det ved at gøre sådan og sådan. Et sammensat problem kræver sammensatte løsninger, med bidrag fra hjem og skole og andre professionelle,” skriver psykolog Anne Vibeke Fleischer i bogen Jeg vil ikke i skole, der handler om skolevægring.
Stress hos unge
En del unge føler sig pressede af krav og forventninger fra skole, forældre og venner. Med corona-pandemien og nedlukningen af skoler og det sociale liv er unges hverdag ikke blevet nemmere. Hverdagen har forandret sig meget for de unge, der står et vigtigt sted i livet.
Ungdommen er i forvejen en følsom tid, hvor meget er i forandring. Derfor har nedlukningen af uddannelser og samfundet været en ekstra udfordring for de mange unge, som var i gang med en ungdomsuddannelse eller måske lige er flyttet hjemmefra og har taget fat på en uddannelse. Mange unge har følt sig ensomme og isolerede fra omverdenen midt i de ungdomsår, der under normale vilkår ville have budt på aktivt studie- og fritidsliv, fest og farver – og en masse sociale aktiviteter sammen med andre unge. Nogle har udfordringer med lavt selvværd, præstationsangst og ordblindhed. Og situationen kan være særlig svær for den gruppe af unge, der i forvejen døjer med ensomhed eller stress, angst, depression eller andre udfordringer som autisme, ADHD, ADD, misbrugsproblemer eller andet.
Før covid-19 var der allerede fokus på stress hos unge. I bogen Kort & godt om UNGE & STRESS kan man læse mere om problemet:
“Tallene viser, at selvom størstedelen af de unge trives, findes der en del unge, der oplever stress. … For unge kan stress og mistrivsel altså have store konsekvenser, dels fordi det kan påvirke deres selvforståelse negativt, men også fordi det kan påvirke den videre vej i voksenlivet. Derfor er det vigtigt at forholde sig til stress blandt unge,” skriver forfatterne Freja Filine Petersen, Laila Colding Lagermann og Anne Maj Nielsen, der forsker i unge og stress.
Bøger om trivsel hos børn og unge
Nedenfor finder du et bredt udvalg af bøger om trivsel hos børn og unge. Nogle af bøgerne bhandler om særlige udfordringer – andre om trivsel, familieliv og skoleliv generelt. Nedrest på siden finder du et stort udvalg af børnebøger om psykologiske emner. Bøgerne er inddelt i tre sektioner.
- Trivsel hos børn
- Trivsel særligt hos unge
- Børnebøger om trivsel
Trivsel hos børn
-
Super ADHD
En bog om de styrkesider, der også er ved ADHD, og gode råd til at skabe større balance mellem udfordringer og styrker.
299,00 kr. -
Stille ADHD
Fortællinger om livet med ADD.
280,00 kr. -
Rabalder i børnefamilien
Hvad gør man, når konflikten raser? Hvordan undgår man det næste sammenstød – uden magtkamp med vindere og tabere? Hvordan håndterer man børn med stærke følelser?
290,00 kr. -
Den fantastiske teenagehjerne
En livsnødvendig og livsbekræftende bog til alle teenageforældre og til dem, der har med unge at gøre i deres arbejde.
279,00 kr. -
PUST UD!
Guide til unge i en stresset verden.
199,00 kr. -
Jeg vil ikke i skole
Man regner med, at omkring 5 % af alle børn rammes af skolevægring, så alle lærere og pædagoger har erfaring med børn, der ikke vil i skole. Det er et sammensat problem, der stiller krav til et tæt samarbejde mellem hjem og skole.
280,00 kr. -
Hjælp dit ængstelige barn
Alle børn bekymrer sig fra tid til anden. For nogen bider det sig fast – og så skal der hjælp til. Den finder du her.
329,00 kr. -
Dit barns selvværd
Et højt selvværd hos vores børn er et godt udgangspunkt for livsglæde og trivsel. Men hvordan kan vi bedst muligt styrke vores børns selvværd?
250,00 kr. -
HØJTBEGAVET - En guide til store børn og unge
Bogen til dig, der er højtbegavet: Sådan forstår du dig selv ud fra din høje begavelse.
249,00 kr. -
Kort & godt om BØRN & ANGST
Hvad er angst? Hvorfor får børn angst, og hvilke typer angstlidelser findes der?
225,00 kr. -
Den store skærmkamp
Hvad viser forskning rent faktisk om skærmbrug? Hvordan slutter vi fred med skærme væbnet med viden og vores egne værdier?
279,00 kr. -
Trivsel og fællesskab
Alle børn har ret til god trivsel og meningsfulde fællesskaber i hverdagen. Det er fundamentet for udvikling og mestring i livet. Det skal de voksne skabe rammerne for.
250,00 kr. -
Kend dine følelser
Bogen er fuld af øvelser, der lærer barnet eller den unge at genkende og beskrive følelser – og at skelne forskellige følelser fra hinanden, også når de viser sig samtidig. Når man kender sine egne og andres følelser, er det nemmere at få gode venner og selv være en god ven. Også med sig selv.
280,00 kr. -
Pigekonflikter
Denne bog handler om pigers venskaber og konflikter. Der er fokus på aldersgruppen 10-15 år, hvor piger udvikler sig hastigt både fysisk, mentalt og socialt. Det er også i disse år, de skal lære at håndtere konflikter på egen hånd og forberede sig til at mestre konfliktfyldte situationer senere i livet.
230,00 kr. -
Min krop
En personlig og hudløs fortælling om at være berømt og sexet og samtidig have stærke holdninger til feminisme, seksualitet, samtykke, selvværd og magt.
249,00 kr. -
Hjælp og forstå barnet
Sådan støtter du barnet, der har det svært.
249,00 kr. -
Socialangst hos børn og unge
Når børn og unge får socialangst, bliver livet svært og begrænset. Heldigvis kan man gøre meget for at hjælpe sit barn til at overvinde angsten.
299,00 kr. -
Kort & godt om BØRN & GAMING
Er det skadeligt, når børn dagligt bruger timevis på at game? Går det ud over deres sociale liv og generelle udvikling?
225,00 kr. -
Hverdagens små mirakler
I denne bog beskriver Myla & Jon Kabat-Zinn i en nærværende og personlig stil, hvordan man kan integrere mindfulness i familielivet. Mindfulness kan hjælpe os som forældre til at opbygge en sund, nærværende og holdbar relation til vores børn, som er båret af kærlighed, nærhed og lydhørhed.
300,00 kr. -
Jeg tør ikke, men gør det alligevel
Et væld af gode råd om, hvad man som forældre kan gøre, for at ens barn skal trives og have det godt.
200,00 kr. -
Kort & godt om LEG
Hvorfor og hvordan leger børn? Hvad betyder leg for børns psykologiske udvikling? Hvordan leger børn i dag?
225,00 kr. -
Mindfulness med børn
Mindfulness kan skabe ro og balance i en selv og i samværet med andre. Det gælder også for børn – og i børnegrupper.
300,00 kr. -
Mindfulness for børn og unge
Interessen for at anvende mindfulness til børn og unge er stærkt stigende. Forskningsresultater peger på, at mindfulness kan styrke børn og unges jeg-opfattelse og impulskontrol og dermed deres eksekutive funktioner og evne til at rumme ubehag og stress. Mindfulness for børn og unge giver en bred introduktion til begrebet ‘mindfulness’, og hvordan mindfulness er blevet indarbejdet i den vestlige verdens…
300,00 kr. -
Kort & godt om HØJ BEGAVELSE
Hvad er høj begavelse og intelligens? Hvordan tester man? Hvad er de tidlige tegn? Hvad skal man være særligt opmærksom på hos højt begavede børn og unge?
195,00 kr. -
Kort & godt om AUTISME
Hvad er autisme? Og hvordan støtter man bedst mennesker med autisme, så de kan leve et godt liv?
195,00 kr. -
Kort & godt om OCD
Hvad er OCD? Hvorfor får man OCD? Hvordan stiller man diagnosen? Hvordan foregår behandlingen? Hvad kan man selv gøre?
225,00 kr. -
Kort & godt om ADHD
Hvad er ADHD? Hvad sker der, når man har ADHD? Hvorfor får man ADHD? Hvordan stilles diagnosen? Hvordan foregår behandlingen? Hvad kan man selv gøre?
225,00 kr. -
Indsigt og adfærd i børnehøjde
Præsenterer en række metoder til arbejdet med børn med sociale, emotionelle og neuropsykologiske vanskeligheder
250,00 kr. -
Stille elever i skolen
Alle lærere møder elever, der virker tilbagetrukne, generte, sky, ængstelige eller indadvendte. Bogen giver konkrete metoder, som læreren kan bruge til at imødekomme og hjælpe de stille elever, så de oplever mestring og udvikling i klasselokalet.
280,00 kr. -
Konflikter om børns skoleliv
Bogen bygger på et 4-årigt forskningsprojekt i konflikter og skolens hverdagsliv set fra børns, forældres, læreres, pædagogers og skolelederes perspektiv.
330,00 kr. -
Børnefællesskaber og familieliv
Børns fællesskaber i børnehaven har betydning for børnenes muligheder for at skabe sammenhæng i deres liv på tværs af daginstitution og hjem.
300,00 kr. -
Adfærdsproblemer i skolen
Praktisk guide til, hvordan lærere og pædagoger kan håndtere konflikter og adfærdsproblemer i skolen.
280,00 kr. -
Adfærdsproblemer hos børn og unge
Adfærdsproblemer er en af de store udfordringer i institutionen, i skolen, i børn og unge-forvaltningens regi, i børne- og ungdomspsykiatrien, i hjemmet og i fritiden.
360,00 kr. -
Udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed
I denne bog om udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed flyttes fokus fra de afgrænsende symptomer og diagnosekriterier i retning af mere hele billeder af mennesker med udviklingsforstyrrelser og de vanskeligheder, de lever med i hverdagen. Et af bogens mål er at beskrive nogle grundlæggende principper, som kan guide det pædagogiske arbejde, som både fagpersoner og forældre udfører i forhold til børn,…
370,00 kr. -
Selvkontrol hos børn og unge
Denne bog giver gode konkrete bud på, hvordan vi kan hjælpe børn og unge til at styrke deres selvkontrol.
280,00 kr. -
Vokset op med alkoholproblemer
Hjælp til voksne børn fra familier med alkoholproblemer til at forstå alkoholproblemet, og hvordan de kan undgå at bære uhensigtsmæssige reaktionsmønstre med videre i tilværelsen
300,00 kr. -
Set med børns øjne
Metoder for og praktiske anvisninger til, hvordan de voksne i barnets dagligdag - pædagoger, forældre og lærere - kan træne selvindsigt og menneskeforståelse i hverdagen med barnet.
300,00 kr. -
Traumer set med barnets øjne
En lettilgængelig håndbog, der giver konkrete redskaber til, hvordan professionelle, forældre og andre omsorgspersoner kan støtte børn gennem smertefulde oplevelser.
400,00 kr. -
Børn i vanskeligheder
Fremlægger empirisk materiale og konkrete eksempler på børnenes perspektiver, engagementer og fællesskaber og de voksnes samarbejdsprocesser, tværfaglige møder og visitationsprocesser.
250,00 kr. -
Adfærdsproblemer i vuggestuen og børnehaven
Ud fra 17 praktiske principper giver bogen viden om, hvad konflikter er, hvorfor de opstår, og hvordan man som pædagog kan forebygge eller løse dem i hverdagen – trin for trin.
280,00 kr. -
Højt begavede børn i børnehavealderen
Højt begavede børnehavebørn er sunde og raske børn, der har særlige forudsætninger for læring, men som samtidig kan have særlige behov. Såfremt børnene ikke oplever sig mødt, forstået og relevant udfordret, kan det have stor indvirkning på deres almene læring og trivsel.
260,00 kr. -
Eksekutive vanskeligheder hos børn
Eksekutive funktioner drejer sig om at kunne få en idé, planlægge og udføre den, imens man vurderer og eventuelt justerer. Børn med vanskeligheder inden for disse fire trin kommer typisk til kort i sociale situationer, og når der i skole og fritid stilles krav til projektarbejde og selvorganisering. Bogen giver forslag til, hvordan man i praksis kan udrede og undersøge…
200,00 kr. -
Kort & godt om KONFLIKTER & LOW AROUSAL
Kort og klar viden til dig, der har med mennesker at gøre, og som gerne vil håndtere og forebygge konflikter på en god og menneskelig måde.
225,00 kr. -
Håndtere, evaluere, forandre
Denne bog kombinerer low arousal-principperne og den personcentrerede tilgang til en pædagogisk helhed. Værktøjerne er inddelt i tre forskellige værktøjskasser: håndtere, evaluere og forandre.
400,00 kr.
Trivsel særligt hos unge
-
Generation Præstation - slip presset
Generation Præstation er betegnelsen for de mange unge, der i dag suser af sted gennem skole og uddannelse – og livet – med øjnene stillet skarpt på den gode præstation. Det kunne også hedde Generation Pres, for kravene er tårnhøje, og tolerancen over for fejl og dårlig kampform er nærmest lig nul.
250,00 kr. -
Kort & godt om UNGE & STRESS
Hvad er stress? Hvorfor bliver unge stressede? Hvad sker der i kroppen? Hvordan kan forældre, lærere og unge selv reducere og forebygge stress?
225,00 kr. -
Mønsterbrydere og mindset
For udsatte unge er hverdagen og skolegangen en kamp, som er svær at vinde. Hvordan kan man som lærer og uddannelsesinstitution hjælpe de unge til at bryde dårlige mønstre, ændre mindset – og blive mønsterbrydere?
300,00 kr. -
Ordblind - gå efter drømmen
En række mænd og kvinder fortæller i denne bog deres personlige historie om livet med ordblindhed. Om sejre og nederlag, om tvivl og muligheder.
250,00 kr. -
Lykkefælden - miniudgave
Illustreret miniudgave af Russ Harris' internationale bestseller Lykkefælden.
230,00 kr. -
Kort & godt om LGBT+
Hvad er LGBT+ og det seksuelle alfabet? Hvad er forskellen på seksuel orientering og kønsidentitet? Og hvordan kan man forstå og definere køn på en måde, der også rummer de mennesker, der ser sig som noget andet end mand eller kvinde, han eller hun?
225,00 kr. -
Adfærdsproblemer hos anbragte unge
Praktisk guide til, hvordan personalet med low arousal-pædagogik kan hjælpe de anbragte unge, håndtere provokerende adfærd og nedtrappe konfliktsituationer.
280,00 kr. -
Unge med særlige behov
Flere og flere elever har brug for ekstra støtte, hvis de skal kunne gennemføre deres ungdomsuddannelse. Mange er særligt sårbare, fordi de har været udsat for mobning, har diagnoser eller af andre grunde føler sig anderledes. Unge med særlige behov handler om de udfordringer, som sårbare unge møder, når de skal gennemføre en ungdomsuddannelse. Bogen beskriver en række udbredte diagnoser,…
260,00 kr. -
Unge og hash
Hvordan tager man som forældre eller professionel fat på samtaler med unge, der ryger hash? Hvad gør man, når den unges forbrug står i vejen for det gode ungdomsliv? Hvordan skaber man dialog i stedet for konflikt?
280,00 kr. -
Kort & godt om SPISEFORSTYRRELSER
Hvad er spiseforstyrrelser? Hvorfor udvikler man en spiseforstyrrelse? Hvordan foregår behandlingen? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er tæt på et menneske med spiseforstyrrelse?
225,00 kr. -
Spiseforstyrrelsens labyrint
Denne bog er tænkt som et arbejdsredskab til mennesker, der lider af en spiseforstyrrelse, på deres vej mod helbredelse. Hvert kapitel indeholder både teori og opgaver.
270,00 kr. -
Håndbog til unge og voksne fra familier med alkoholproblemer
Barnet i en familie med alkoholproblemer bruger al sin energi på at få familien til at fungere og må ofte tilsidesætte egne behov og udvikling af egen personlighed. For barnet er det vigtigste, at den voksne kommer ud af sit misbrug og får det godt igen, men de har også brug for hjælp til at komme videre og forebygge problemer…
250,00 kr. -
Bekymringer
Anna Kåver lægger op til selvrefleksion og viser, hvordan vi på en god måde kan forholde sig til vores sårbarhed og livets indbyggede usikkerhed.
250,00 kr. -
Få mod til at tale
Hader du at sige noget foran mange mennesker? Vil du gerne kunne holde en festtale eller et oplæg på jobbet? Bliver du nervøs bare ved tanken?
200,00 kr.
Børnebøger
-
Skal vi være venner?
Historier til børn mellem 4 og 8 med gode ideer til, hvordan man bliver en rigtig god ven.
200,00 kr. -
Venner og veninder
Hjælp til børn mellem 9 og 13 år der har svært ved at få nye venner - og holde fast på dem, de allerede har.
200,00 kr. -
Er jeg god nok?
I denne bog, som udgives i serien Psykologi for børn 4-8 år, kan du møde Nora og Andreas. De er begge to bange for at lave fejl. De er generte og tilbageholdende. De kan heller ikke så godt lide at prøve noget nyt. Historierne handler om, hvad der er svært for Nora og Andreas. Sidst i bogen er der et efterord til de voksne.
200,00 kr. -
Ingen er perfekt
I denne bog, som udgives i serien Psykologi for børn 9-13 år, kan du møde to børn. De har det til fælles, at de er perfektionistiske, lidt ufleksible og bange for at lave fejl. Det betyder, at de ikke altid får vist, hvad de kan. Og somme tider er der også noget, de går glip af.
200,00 kr. -
Gal på alt og alle
Der er tale om problemvrede, når barnet alt for tit og alt for kraftigt får vredesudbrud eller raserianfald.
200,00 kr. -
Vind over vreden
Der er tale om problemvrede, når barnet alt for tit og alt for kraftigt får vredesudbrud eller raserianfald. Barnet har brug for hjælp til at lære at styre sin vrede og til at forstå sig selv og andre bedre, hvilket denne bog til børn mellem 9 og 13 år kan være med til. Bogen er i to dele: I den…
200,00 kr. -
Jeg vil! Emil og Trine bestemmer selv
Historier til børn mellem 4 og 8 år om Emil og Trine, som får lov til at bestemme rigtig meget derhjemme - selv ting, som de voksne burde bestemme.
200,00 kr. -
Konger og dronninger. Alexander og Julie bestemmer selv
Historier til børn mellem 9 og 13 år om det at bestemme, og om hvem der bestemmer, hvor meget, hvordan og hvorfor.
200,00 kr. -
Altid online. Bertram og Melina og den digitale verden
Bog i serien Psykologi for børn 9-13 år om at få styr på, hvad man må, hvad man kan og hvad man ikke bør gøre i den digitale verden.
200,00 kr. -
Tænd og sluk. Siv og Laurits og den digitale verden
I denne bog kan du møde to børn, som er optaget af smartphones, internet, computerspil og tablets. Den digitale verden er både sjov og hyggelig, men der er også nogle mindre gode ting, som det kan være rart at tale med en voksen om. Her kan denne bog også være et godt udgangspunkt.
200,00 kr. -
Vent på mig!
Denne bog i serien Psykologi for børn 4-8 år handler om børn med overvægt. Man kan definere overvægt ud fra vægtens betydning for barnet. Hvis overvægten er af en sådan størrelse, at den begrænser barnets muligheder for udfoldelse, så er en indsats påkrævet. Formålet med bogen er ikke at give gode råd om vægttab. Der præsenteres ingen slankekure, og man…
200,00 kr. -
Indeni og udenpå
Denne bog i serien Psykologi for børn 9-13 år handler om børn med overvægt. Man kan definere overvægt ud fra vægtens betydning for barnet. Hvis overvægten er af en sådan størrelse, at den begrænser barnets muligheder for udfoldelse, så er en indsats påkrævet.
200,00 kr. -
Når du bekymrer dig for meget - hvad så?
Bekymringer kan fylde så meget, at de overskygger alt, og barnet vil derfor gøre næsten alt for at undgå de situationer eller ting, barnet er bange for.
200,00 kr. -
Når du bliver hidsig - hvad så?
Denne bog giver teknikker til, hvordan børn kan lære at overvinde problemer med vrede. Ved hjælp af bogens eksempler, illustrationer og trinvise instruktioner lærer barnet, hvordan det kan slukke vreden, afkøle de vrede tanker, få kontrol over vreden og blive roligere og blive hørt.
200,00 kr. -
Når du brokker dig for meget - hvad så?
Denne bog giver teknikker til, hvordan børn kan lære at overvinde negativitet og negative tanker. Bogens tegne- og skriveøvelser giver barnet de nødvendige færdigheder til at klare disse forhindringer, og de trinvise instruktioner lærer barnet at blive gladere og mere positivt.
200,00 kr. -
Når det er uretfærdigt - hvad så?
Giver børn og deres forældre strategier og teknikker til at overvinde misundelse og jalousi. Bogen er baseret på kognitiv adfærdsterapi, og ved hjælp af trinvise opgaver og tegne- og skriveøvelser motiveres børn til at håndtere deres misundelse – så de kan sætte fulde sejl og have det sjovt undervejs!
200,00 kr. -
Når du ikke vil i seng - hvad så?
Interaktiv selvhjælpsbog, som motiverer børn med søvnproblemer til at falde i søvn og sove igennem – som ved et trylleslag!
200,00 kr. -
Skal jeg fortælle dig om angst?
Mød Sofie - en pige, der har problemer med angst. Hun fortæller om angst set med hendes øjne. Bogen kan hjælpe børn og voksne til bedre at forstå de udfordringer, der følger, når man har angst.
150,00 kr. -
Hemmeligheder
Højtlæsningsbog om to bjørneunger, der er bedste venner i Bjørnehaven. Bogen giver børnene og de voksne, der læser op - om det er forældre eller pædagoger - mulighed for at skabe et fortroligt rum til en god snak om forskellen på gode og dårlige hemmeligheder. Bogen er blevet afprøvet af pædagoger og børn i Vejen kommune i samarbejde med Lisbeth Zornig Andersen.
250,00 kr. -
Nanna på Bjørnehjem
Højtlæsningsbog om to bjørneunger, der er bedste venner i Bjørnehaven. Bogen giver børnene og de voksne, der læser op - om det er forældre eller pædagoger - mulighed for at skabe et fortroligt rum til en god snak om rummelighed og tabuer om at være anbragt uden for hjemmet.
250,00 kr.